Neometric 50+ Contour Rejuvenating Day Cream SPF 20

539,00 kr.

NEOMETRIC 50+

Mange års banebrydende forskning i Glycobiology af huden foretaget af forskere fra Dr. Irena Eris Center for videnskab og forskning har resulteret i udviklingen af denne innovative hudplejelinje, der virker ved at stimulere syntesen af proteoglycaner, som ved siden af kollagen og elastin, omtales som den tredje søjle i hudens ungdom. Løsningen er baseret på et Fluxelen kompleks, der genskaber nedsat aktivitet og passende koncentration af proteoglycaner på celleniveau, som kan ses som et synligt forynget hud.

Beskrivelse

Neometric ansigts kontur rejuvinating dagcreme omdefinerer ansigtets konturer og reducerer rynker. Contour Rejuvenating Day Cream, der er designet til kvinder over 50, har sin fantastiske effektivitet på grund af det revolutionerende kompleks Fluxelen ™, som genskaber hudens cellulære integritet og forbedrer tilstanden og udseendet af huden. Efter behandling ser huden op til 30 år yngre ud*. Fine rynker minimeres (med 33% i 100% af testpersoner **), og dybden af fremtrædende rynker reduceres med op til 46% **. De aktive ingredienser, der indgår i komplekset er nemt integreret i hudens naturlige hydro-lipid kappe, øger synligt ansigtets kontur til et mere defineret og ungdommeligt udseende. Cremen er en fremragende make-up base.

* Resultater af in vivo tests udført på Dr. Irena Eris Center for videnskab og forskning.
** Resultater af biometriske test udført på Dr. Irena Eris Center for videnskab og forskning efter 4 ugers brug af produkt.

Yderligere information

Vægt 50 g

Du kunne også være interesseret i...