Cart 0 x

Product

Neometric 50+ Anti-Wrinkle Capsules for Eyes & Lips Area

599,00 kr.

NEOMETRIC 50+

Mange års banebrydende forskning i Glycobiology af huden foretaget af forskere fra Dr. Irena Eris Center for videnskab og forskning har resulteret i udviklingen af denne innovative hudplejelinje, der virker ved at stimulere syntesen af proteoglycaner, som ved siden af kollagen og elastin, omtales som den tredje søjle i hudens ungdom. Løsningen er baseret på et Fluxelen kompleks, der genskaber nedsat aktivitet og passende koncentration af proteoglycaner på celleniveau, som kan ses som et synligt forynget hud.

Share on:

Giver udstråling og glathed til brug under øjnene og og i læbeområdet.

Denne specialist i øje- og læbeområde terapi i kapsler er designet til kvinder over 50. Ren retinol i kapslerne viser forbløffende effektivitet i at reducere rynker og fine linjer omkring øjnene (89% *) og udjævning af dybe folder omkring munden, hvilket reducerer deres dybde på op til 1 mm *. Et kompleks af nøje udvalgte peptider lysner huden under øjnene og genskaber dens naturlige udstråling (63% *). Kapslerne er lette at anvende og har en meget flot, silkeagtig konsistens.

 

* Resultater af tests udført af eksperter fra Dr. Irena Eris Center for videnskab og forskning.

 

Kun til udvortes brug – bør ikke indtages.

Brugsanvisning: Drej eller skær fanen øverst for at åbne kapslen. Påfør koncentratet forsigtigt over dit rensede ansigt. Følg med en passende creme, så snart fuldt absorberet (efter 30-60 sek.). For en dramatisk forbedring af din hud, skal du følge en intensivt kur, hvor der bruges en kapsel dagligt, helst ved sengetid, i mindst 45 dage. For at holde din hud sund og ungdommelig, bruges kapslerne forebyggende 2-3 gange om ugen.

Vægt 30 g
Neometric Anti-Wrinkle Capsules for Eyes & Lips Area

Neometric 50+ Anti-Wrinkle Capsules for Eyes & Lips Area

599,00 kr.

Wishlist
X