Neometric 50+ Anti-Wrinkle Capsules for Eyes & Lips Area

599,00 kr.

Oplev strålende og glat hud med FACE CONTOUR REJUVENATION-seriens Anti-wrinkle Capsules til Øjen- & Læbeområdet Natpleje. Resultater fra tests udført af eksperter fra Dr Irena Eris Centre for Science and Research.

Mange års banebrydende forskning i Glycobiology af huden foretaget af forskere fra Dr. Irena Eris Center for videnskab og forskning har resulteret i udviklingen af denne innovative hudplejelinje, der virker ved at stimulere syntesen af proteoglycaner, som ved siden af kollagen og elastin, omtales som den tredje søjle i hudens ungdom.

Løsningen er baseret på et Fluxelen kompleks, der genskaber nedsat aktivitet og passende koncentration af proteoglycaner på celleniveau, som kan ses som et synligt forynget hud.

Beskrivelse

FACE CONTOUR REJUVENATION

Anti-wrinkle Capsules til Øjen- & Læbeområdet Natpleje

FACE CONTOUR REJUVENATION-seriens Anti-wrinkle Capsules til Øjen- & Læbeområdet Natpleje tilfører glans og glathed til øjen- og læbeområdet. Denne specialist-behandling i kapsler er designet til kvinder over 50 år.

Ren retinol indeholdt i kapslerne viser fantastisk effektivitet i at reducere rynker og fine linjer omkring øjnene (89%) og udglatte dybe folder omkring munden, reducerende deres dybde med op til 1 mm. Et kompleks af omhyggeligt udvalgte peptider lysner huden under øjnene og genopretter dens naturlige glans (63%*). Kapslerne er lette at påføre og har en meget behagelig, silkeagtig konsistens.

*Resultater fra tests udført af eksperter fra Dr Irena Eris Centre for Science and Research.

Nøglefordelene ved Anti-wrinkle Capsules til Øjen- & Læbeområdet Natpleje:

  • Specialistbehandling til kvinder over 50 år.
  • Ren retinol reducerer rynker og fine linjer omkring øjnene (89%*).
  • Udglatter dybe folder omkring munden, reducerende deres dybde med op til 1 mm*.
  • Kompleks af omhyggeligt udvalgte peptider lysner huden under øjnene.
  • Genopretter naturlig glans (63%*).
  • Let at påføre.
  • Behagelig, silkeagtig konsistens.

Kun til udvortes brug – bør ikke indtages.

Brugsanvisning:

Drej eller skær fanen øverst for at åbne kapslen. Påfør koncentratet forsigtigt over dit rensede ansigt. Følg med en passende creme, så snart fuldt absorberet (efter 30-60 sek.). For en dramatisk forbedring af din hud, skal du følge en intensivt kur, hvor der bruges en kapsel dagligt, helst ved sengetid, i mindst 45 dage. For at holde din hud sund og ungdommelig, bruges kapslerne forebyggende 2-3 gange om ugen.

Yderligere information

Vægt 30 g