Neometric 50+ Anti-Wrinkle Capsules for Eyes & Lips Area

599,00 kr.

NEOMETRIC 50+

Mange års banebrydende forskning i Glycobiology af huden foretaget af forskere fra Dr. Irena Eris Center for videnskab og forskning har resulteret i udviklingen af denne innovative hudplejelinje, der virker ved at stimulere syntesen af proteoglycaner, som ved siden af kollagen og elastin, omtales som den tredje søjle i hudens ungdom. Løsningen er baseret på et Fluxelen kompleks, der genskaber nedsat aktivitet og passende koncentration af proteoglycaner på celleniveau, som kan ses som et synligt forynget hud.

Beskrivelse

Giver udstråling og glathed til brug under øjnene og og i læbeområdet.

Denne specialist i øje- og læbeområde terapi i kapsler er designet til kvinder over 50. Ren retinol i kapslerne viser forbløffende effektivitet i at reducere rynker og fine linjer omkring øjnene (89% *) og udjævning af dybe folder omkring munden, hvilket reducerer deres dybde på op til 1 mm *. Et kompleks af nøje udvalgte peptider lysner huden under øjnene og genskaber dens naturlige udstråling (63% *). Kapslerne er lette at anvende og har en meget flot, silkeagtig konsistens.

 

* Resultater af tests udført af eksperter fra Dr. Irena Eris Center for videnskab og forskning.

 

Kun til udvortes brug – bør ikke indtages.

Brugsanvisning: Drej eller skær fanen øverst for at åbne kapslen. Påfør koncentratet forsigtigt over dit rensede ansigt. Følg med en passende creme, så snart fuldt absorberet (efter 30-60 sek.). For en dramatisk forbedring af din hud, skal du følge en intensivt kur, hvor der bruges en kapsel dagligt, helst ved sengetid, i mindst 45 dage. For at holde din hud sund og ungdommelig, bruges kapslerne forebyggende 2-3 gange om ugen.

Yderligere information

Vægt 30 g