Cart 0 x

Product

Pharmaceris N – Puri-Capilum – Beroligende rensegel

129,00 kr.

Den beroligende og milde rensegel er udarbejdet til rensning af hud med udvidede kapillærer, rødme, knopper og øget erytem. Produktet erstatter sæbe og er tilpasset til brug til det følsomme område omkring øjnene.

Share on:

Hvordan virker det?
Rensegelen fjerner urenheder, knopper og rødme samt genopretter fugtighedsniveauet og giver friskhed til huden. Marietidselekstraktet beroliger huden og reducerer rødmen. Produktet gennemfugter og forbedrer hudens elasticitet og blødhed. Allantoin og D-panthenol reducerer hudens tendens til betændelser samt lindrer irritationer og reducerer rødme. Mangovoks bidrager med sine nærende og fugtgivende egenskaber og er med til at reducere den ubehagelige følelse af tørhed og stram hud.

Anvendelse:
Påfør gelen på fugtig hud. Vask ansigtet med cirkulære bevægelser og skyl med rent vand. Påfør derefter en passende Pharmaceris N ansigtscreme. Bruges til daglig rensning af ansigt og hals både morgen og aften.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet i kliniske og dermatologiske tests på kapillærhud.

  • 100 % renser huden
  • 90 % beroliger huden og irritationer

*resultater efter 2 ugers brug.

Vægt 190 g

Mangovoks – med nærende og fugtgivende egenskaber, eliminerer følelsen af ​​tørhed og forhindrer overdreven hudspænding. Trænger dybt ind i huden og giver næring til alle hudens lag. Beskytter og genopbygger hudens overflade.

Allantoin – dens beroligende, fugtgivende og hudblødgørende egenskaber kombineret med dens evne til at fremme celleregenereringen, gør den til en ideel del af ethvert hudplejeprodukt. Virker beroligende og lindrer irritationer.

D-panthenol – virker beroligende, gør huden mere modstandsdygtig over for irritationer.

Ekstrakt af Marietidsel – rig på silymarin, med stærke anti-radikale og anti-inflammatoriske egenskaber. Det beskytter huden mod de skadelige virkninger af UV-stråling. Det letter og fremskynder regenereringsprocessen for beskadiget hud.

Pharmaceris N – Puri-Capilum – Beroligende rensegel

129,00 kr.

Wishlist
X