Cart 0 x

Product

Pharmaceris N- C – Capilix Serum with vitamin C 1200 mg (4%)

299,00 kr.

Serummet anbefales til hud med forstørrede kapillærer og forøget oxidativ stress (dvs. frie radikaler), der er tilbøjelig til mikroirritationer og fremskreden aldring med dybere af rynker, tab af udstråling og manglende elasticitet. Den anbefales til behandling af mat og kedelig hud og hud med hyperpigmentering. Har også en stærk anti-aging virkning.

Share on:

Hvordan virker det?
Serummet stimulerer syntesen af ​​kollagen, forbedrer elasticitet og fasthed, hvilket korrigerer tegn på hudens aldring. C-vitamin styrker de regenererende mekanismer i huden og netværket af blodkar, hvilket reducerer tendensen til rødme og overaktivitet. Serummet regulerer produktionen af ​​melanin og forhindrer misfarvning og med indholdet af E-vitamin i koncentrat, er det lettere for huden at absorbere og opsuge C-vitaminet, hvilket optimerer serummets virkning. Koncentratet lindrer og reducerer den resulterende rødme og derudover forenes hudtonen og serummet lyser den forsigtigt op.

Anvendelse:
Påfør serummet ved sengetid (eller efter behov) på renset hud, både ansigt, hals og dekolletage. Masseres indtil den er absorberet og påfør derefter ansigtscreme. Skal anvendes i mindst en måned for behandling af mat og trist hud kan ses.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bevist under kliniske og dermatologiske tests på hud med hyperaktivitet i blodkar*.

  • 83 % reducerer erytem
  • 79 % minimerer synligheden af kapillærer
  • 86 % minimerer forekomsten af misfarvning
  • 100 % gør huden glattere

*resultat efter 4 ugers brug.

Vægt 30 g

Vitamin C & gulerodsolie (gul) forbedrer hudfarve, genskaber den naturlige glød og har en intensiv anti-age handling. Dette kompleks beskytter også mod miljømæssige aggressorer og absorberer UV-stråler. Antioxidant.

Canola-olie – rig på naturligt E-vitamin, har beroligende og antiinflammatoriske egenskaber. Det reducerer symptomerne på epidermis tørhed.

Pharmaceris N- C – Capilix Serum with vitamin C 1200 mg (4%)

299,00 kr.

Wishlist
X