FACE ZONE Instant beauty boosting essence 30 ml

395,00 kr.

Instant Beauty Boosting Essence – Øjeblikkelig Skønhedsboostende Essens

Få en øjeblikkelig skønhedsboost med Instant Beauty Boosting Essence. Denne ultralette essens fugter, udglatter og genskaber øjeblikkeligt hudens naturlige glød. Det originale C-Azelotone-kompleks lysner huden, æterisk tranebærvand beroliger, og ekstraktet af Murunga-plumme styrker huden. Ideel som det første skridt i daglig hudpleje og som base for yderligere produkter.

Beskrivelse

GLOBAL REJUVENATION AND PROTECTION

Instant Beauty Boosting Essence – Øjeblikkelig Skønhedsboostende Essens

Instant Beauty Boosting Essence er det første skridt i hudplejen, der øjeblikkeligt forbedrer hudens udseende og tilstand. En ultralet essens, der øjeblikkeligt fugter og udglatter huden, jævner hudtonen og genskaber energi og naturlig glød.

En cocktail af koncentrerede aktive ingredienser og mineralrige farvande garanterer en bemærkelsesværdig forbedring af hudens udseende på ingen tid. Det originale C-Azelotone-kompleks lysner perfekt huden, reducerer rødme, giver maksimal fugt og efterlader huden silkeblød. Æterisk tranebærvand, rig på makro- og mikroelementer, beroligende orkidévand og isotont havvand bidrager til essensens stimulerende og nærende egenskaber, der forbliver blid og matcher hudens naturlige pH.

Den kombinerede virkning af præbiotika og ekstraktet af Murunga-plumme styrker optimalt huden og forbedrer dens langsigtede tilstand. Essensen genskaber friskhed og naturlig skønhed til teinten, og med sin hurtigabsorberende konsistens er den den ideelle base for hudplejeprodukter.

Handling: Antibakteriel, beroligende, beroligende, fugtgivende, nærende, forbedrer farve, naturlig glød, reducerer urenheder, opfriskende, udglattende.

Behov: Udstråling og regenerering, hydrering, fugtgivende, anti-rynkepleje, jævner hudtonen.

Aktive ingredienser:

  • Azeloglycin
  • Ekstrakt af Murunga-plumme
  • Orkidévand
  • Isotonisk havsaltopløsning
  • Lactobionsyre
  • Præbiotika
  • Æterisk tranebærvand

Anvendelse: Anbefales som det første trin i daglig hudpleje. Ideel som base for andre hudplejeprodukter.

For en bedre effekt kan produktet kombineres med Vitaceric Dagcreme  og Vitaceric Natcreme

Yderligere information

Vægt 50 g

Du kunne også være interesseret i...