FACE ZONE Instant beauty boosting essence 30 ml

379,00 kr.

En ultralet essens, der straks fugter og udglatter huden samt gendanner hudens energi og naturlig glød. En cocktail med koncentrerede aktive ingredienser og stærkt mineraliseret vand garanterer en bemærkelsesværdig forbedring af hudens udseende på ingen tid.

Beskrivelse

FACE ZONE Instant beauty boosting essence er det første skridt i en hudpleje, der øjeblikkeligt forbedrer hudens udseende og tilstand.

Produktet er en effektiv essens som udjævner hudtonen og giver en ungdommelig glød. Denne essens indeholder C-Azelotonecomplex, der lysner huden perfekt, reducerer rødme, giver maksimal fugt samt efterlader huden silkeglat. På indgredienslisten finder du etherisk tranebærvand, som er rig på makro- og mikroelementer, orkidévand og isotonisk havvand. Disse ingredienser bidrager til essensens stimulerende og nnærende egenskaber som matcher hudens naturlige pH. Deruder findes Muruga blommeekstrakt som styrker huden optimalt og forbedrer langsigtede forhold. Denne essens har en hurtigobsorberende konsisten som er den ideele base til hudplejerutinen. Essensen gengannder hudens frisked og naturlige skønhed

FACE ZONE Instant beauty boosting essence kan anvendes af alle, der ønsker en mere ensartet hudtone og formindske aldringstegn.

Anvendelse:

Påføres over renset hud inden påføring af serum eller creme. Giv hænderne et par dråber af essensen og spred den jævnt over ansigtet.

For en bedre effekt kan produktet kombineres med Vitaceric Dagcreme  og Vitaceric Natcreme

Yderligere information

Vægt 50 g

Du kunne også være interesseret i...