Pharmaceris T – Octopirox Beroligende ansigtscreme SPF 15

145,00 kr.

Den milde og nærende creme anbefales til den daglige pleje af hud med tilbøjelighed til rødme og overdreven afskalning især omkring næse, mellem øjenbrynene, på panden og i mundområdet. Den anbefales også under behandling for arp og for at hæmme hudafskalning.

HØJT TOLERANCENIVEAU OG HØJ EFEKTIVITET KLINISK OG DERMATOLOGISK TESTET.

Beskrivelse

Hvordan virker det?
Octopirox Beroligende ansigtscreme SPF 15 er en specifik creme med beroligende, fugtgivende og regenererende egenskaber designet til akne. Produktet genskaber en sund balance i huden ved at styrke dens beskyttende lipidbarriere, reducere afskalning af huden og mindske tilbøjelig til irritationer. Cremen indeholder octopirox og med sin antibakterielle virkning genskabes balance i hudens mikroflora og overdreven hudafskalning reduceres. Cremen normaliserer produktionen af talg og giver en matterende effekt. Produktet indeholder SPF 15, som beskytter huden mod UV-stråler.

Anvendelse:
Påfør cremen i ansigtet efter rensning med produkter fra Pharmaceris T linje. Undgå området omkring øjnene. Bruges dagligt. Cremen har en matterende effekt på huden og er en ideel base for makeup.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet ved dermatologiske tests gennemført på akne.

  • Fugter huden
  • Beroliger huden
  • Reducerer hudafskalning

Yderligere information

Vægt 30 g

Du kunne også være interesseret i...