Cart 0 x

Product

Pharmaceris T – Sebomat Moistatic – Fugtgivende og beroligende dagcreme – SPF 30

145,00 kr.

Den fugtgivende og beroligende creme anbefales til ekstrem tør akne, som er følsom og irriteret som resultat af anti-akne behandlinger herunder behandling med medicin.

Share on:

Hvordan virker det?
Cremen giver fugt til dehydreret hud, som har gennemgået en stærk anti-akne behandling. Cremen trænger ned til de dybere hudlag og binder fugten i huden, hvilket reducerer den ubehagelige følelse af stram hud. Cremen indeholder prebiotic complex og allantoin, der beroliger huden, lindrer irritationer og stimulerer regenerering af hudens fysiologiske mikroflora. Produktet gør huden mere modstandsdygtig over for skadelige ydre faktorer såsom frost, vind og tør luft, mens antibakterielle ingredienser som ekstrakt fra piletræ og salvie regulerer eksfolieringsprocesser og hæmmer dannelsen af nye akneudbrud. Cremen indeholder også SPF 30 filter, som effektivt mindsker risikoen for hudirritationer og hyperpigmentering. Produktet absorberes hurtigt og tilstopper ikke hudens porer.

Anvendelse:
Rens dit ansigt med renseprodukter fra serie Pharmaceris T og påfør derefter et tyndt lag af cremen over hele ansigtet, undgå områder omkring øjnene. Bruges dagligt om morgenen. Cremen er en ideel base for makeup.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet ved dermatologiske tests gennemført på akne.

  • 96 % fugter huden
  • 68 % genopretter følelsen af komfort
  • 67 % reducerer rødme og lindrer irritationer
Vægt 50 g

Salvie ekstrakt – har antibakterielle og anti-akne egenskaber.

Ekstraktet fra hvidt piletræ – viser antibakterielle og antiseptiske egenskaber og har en beroligende effekt på huden. Regulerer eksfoliering af døde hudceller og forhindrer udbrud af nye akneudbrud.

Allantoin – dens beroligende, fugtgivende og blødgørende egenskaber kombineret med dens evne til at fremme celleregenereringen gør den til en ideel del af enhver hudplejeserie. Virker beroligende og lindrer irritationer.

Prebiotisk formelstimulerer regenerering af hudens naturlige beskyttende barriere for at øge dens modstandsdygtighed over for de skadelige ydre faktorer.

Pharmaceris T – Sebomat Moistatic – Fugtgivende og beroligende dagcreme – SPF 30

145,00 kr.

Wishlist

Andre kunder har også købt

X