Pharmaceris T – Sebostatic Day – Normaliserende og matterende anti-akne dagcreme – SPF 20

195,00 kr.

Den blide og milde dagcreme anbefales til daglig pleje af akne, fedtet og kombineret hud, der har tendens til at skinne. Cremen anbefales også til ujævn hud med forstørrede porer. Cremen har en matterende effekt på huden og er en ideel base for makeup. Om sommeren anbefales det at bruge en dagcreme med en solbeskyttelse på minimum  SPF 20.

Beskrivelse

Hvordan virker det?

Sebostatic Day- Normaliserende og matterende anti-akne er designet til at reducere udbrud af akne, formindske og rense hudens porer og beskytter huden mod UVA- og UVB-stråler. Den innovative pore-diminish formel renser effektivt hudens porer, reducerer deres størrelse og dermed deres synlighed. Anti-akne ingredienserne i cremen normaliserer aktiviteten af talgkirtler, hæmmer overdreven udskillelse af talg og reducerer akneudbrud.

Produktet indeholder citronsyre, som på en blid men effektiv måde eksfolierer døde hudceller, udjævner hudens tone og udglatter den. Cremen fugter huden, genopretter en sund fugtbalance og efterlader huden frisk og næret med en mat effekt, som holder sig i mange timer. Cremen absorberes hurtigt, tilstopper ikke hudens porer og efterlader ikke en fornemmelse af tør og stram ansigtshud.

Anvendelse:
Rens ansigtet med renseprodukter fra Pharmaceris T serien og påfør cremen på ren og tør ansigtshud. Undgå områder omkring øjnene. Bruges hver dag om morgenen. Cremen er en ideel base for makeup.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet ved dermatologiske tests gennemført på akne.

  • 100 % fugter huden
  • 100 % udjævner huden
  • 71 % reducerer størrelsen af hudens porer
  • 82 % tilstopper ikke hudens porer

Yderligere information

Vægt 100 g

Du kunne også være interesseret i...