Pharmaceris T – Sebo-Micellær – makeupfjerner til ansigt og øjenomgivelser

115,00 kr.

Vores Antibakterielle Micellar Væske er skabt til at pleje ansigts- og øjenområdet, især for hud med tendens til acne og overdreven talgproduktion. Velegnet til alle aldre og kan også bruges af personer, som bruger kontaktlinser.

Varenummer (SKU): 10E1425 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Hvordan virker det?

Denne effektive rensevæske fjerner skånsomt urenheder, makeup og overskydende talg, hvilket resulterer i en klarere og mere afbalanceret hud. En unik blanding af burreekstrakt, biotin og zink hæmmer væksten af P. acnes-bakterier, der ofte er ansvarlige for dannelse af acne. Vores væske reducerer ufuldkommenheder, forfiner porerne og kontrollerer effektivt hudens glans. Den unikke immuno-præbiotiske formel regulerer også hudens bakterieflora, hvilket minimerer irritation og rødme.

Vores Antibakterielle Micellar Væske er skånsom og tørre ikke ud, strammer ikke huden og tilstopper ikke porerne. Dermatologisk testet for høj tolerance og effektivitet. Kapacitet: 200 ml.

INGREDIENSER:

  • Biotinekstrakt: Vedligeholder hudens tilstand, hæmmer seborrheic dermatitis og reducerer seborrhea i fedtet hud. Rig på vitaminer, det bruges også ved psoriasis, seborrhea og hudbetændelse.
  • Zinksalte: Aktiv zinkform reducerer talgproduktion og har antibakterielle egenskaber.
  • Burreekstrakt: Rig på mineraler, sukkerarter og tanniner. Har bakterie- og svampedræbende egenskaber, normaliserer talgproduktion og regulerer bakteriefloraen.
  • Immun-præbiotisk formel: Lindrer irritationer og reducerer hudoverfølsomhed.
  • Blåalger: Højt indhold af B-vitaminer og aminosyrer, påvirker keratinocytdifferentiering, udglatter og fortykker epidermis.

SÅDAN BRUGER DU: Fugt en vatrondel med væsken og rens forsigtigt dit ansigt og øjne. Påfør derefter Pharmaceris T-seriens creme. Anvend morgen og aften for optimale resultater.

SIKKERHED OG EFFEKTIVITET: Dermatologisk formel udviklet til følsom hud. Høj tolerance og effektivitet er bekræftet gennem dermatologiske tests.

Effekt dokumenteret i acne-udsat hudtest:

  • 100% renser huden for urenheder og talg,
  • 78% lindrer irritationer og rødme efter 2 ugers brug

(kilde: in vivo test på Dr. Irena Eris Science and Research Center).

Yderligere information

Vægt 100 g

Du kunne også være interesseret i...