Cart 0 x

Product

Pharmaceris T – Sebo-Micellær – makeupfjerner til ansigt og øjenomgivelser

109,00 kr.

Denne skånsomme micellær fjerner makeup, renser effektivt akne og kan bruges af alle uanset alder også af personer, som bruger kontaktlinser.

Share on:

Hvordan virker det?
Micellæren renser effektivt ansigtet for urenheder, makeup og overdreven talg i huden. Produktet indeholder mandelsyre, zink PCA og burreekstrakt, som regulerer tendensen til overdreven talgudskillelse. Produktet genopretter den rette bakterielle balance i huden og den specielle poremindskende formel åbner og renser hudens porer samt reducerer deres synlighed. Produktet reducerer irritationer og rødme, udtørrer ikke huden og efterlader ikke en følelse af stram ansigtshud.

Anvendelse:
Fugt en vatrondel med micellæren og rens huden forsigtigt i ansigt og om øjnene. Følg op med ansigtscreme fra den samme serie. Bruges dagligt om morgenen og ved sengetid. 

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Vægt 100 g

Ekstraktet fra burre – kontrollerer effektivt hudens bakterielle mikroflora og reducerer hudens fedtethed. Har anti-inflammatoriske egenskaber.

Zink PCA – reducerer udskillelse af talg ved at normalisere den overdrevne aktivitet af talgkirtlerne.

Poremindskende formel – fjerner effektivt tilstopning af hudens porer, renser dem og synligt reducerer deres størrelse.

Mandelsyre – en aromatisk hydroxysyre med antibakteriel virkning, som eksfolierer og regenererer hudens overflade samt regulerer dannelsen af ​​hudorme, minimerer deres synlighed og hyppigheden af ​​udbrud.

Pharmaceris T – Sebo-Micellær – makeupfjerner til ansigt og øjenomgivelser

109,00 kr.

Wishlist

Andre kunder har også købt

X