Pharmaceris T – Sebo-Almond Peel 5% – Eksfolierende natcreme – 5 % mandelsyre

165,00 kr.

Eksfolierende natcreme – 50 ml

Denne eksfolierende natcreme er specielt udarbejdet til pleje af akne herunder sart og følsom hud. Produktet er også velegnet til fedtet hud samt hud med pigmentpletter og ujævn tone. Natcremen kan bruges året rundt. Om sommeren anbefales det at bruge en dagcreme med en solbeskyttelse på minimum 20 SPF.

Beskrivelse

Hvordan virker det?
Sebo-Almond Peel- Eksfolierende natcreme – 5 % mandelsyre har stærke anti-akne egenskaber, som regulerer udskillelsen af talg, reducerer eksisterende bumser samt nedsætter dannelsen af nye akneudbrud. Mandelsyren virker som en blid eksfoliant, der fjerner døde hudceller og hjælper med at åbne og rense hudens porer. Derved skabes muligheden for, at citronsaften kan trænge dybere ind i hudens struktur og levere en lysnende og udglattende effekt.

Natcremen indeholder aktive ingredienser, som udglatter hudens overflade, reducerer synligheden af hudens porer og forbedrer hudens tone. Produktet kan bruges for sig selv eller til at forbedre eksfolieringseffekten, som en del af 2-trins aknebehandling, hvor der skiftes med eksfolierende natcreme mandelsyre 10 %.

Anvendelse:
Påfør natcremen på ren ansigtshud, undgå områder omkring øjnene. Bruges hver dag ved sengetid eller ifølge din dermatologs anbefalinger. Under anvendelsen kan der opstå en midlertidig rødme og afskalning af huden, som er hudens naturlige reaktion.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet ved dermatologiske tests gennemført på akne.

  • 84 % regulerer udskillelsen af talg
  • 76 % reducerer eksisterende akneudbrud
  • 76 % reducerer størrelsen og synligheden af hudens porer

Yderligere information

Vægt 100 g

Du kunne også være interesseret i...