Cart 0 x

Product

Pharmaceris W – Albucin intensive skin lightening creme

319,00 kr.

Denne specielle natcreme er anbefalet til daglig pleje af hud plaget af misfarvninger eller ujævn tone samt til hud som pga. sol, p-piller, graviditet, æstetiske operationer eller kosmetiske behandlinger er i fare for at udvikle hyperpigmentering.

Share on:

Hvordan virker det?
Denne unikke creme kombinerer Triple Whitening Complex med den gavnlige virkning af enzymet papain, som forhindrer udviklingen af pigmentpletter, og som eksfolierer og lysner de eksisterende misfarvninger. Papain øger depigmentering ved at stimulere eksfoliering af hudens ydre lag og ved at fremme dybere indtrængen af C-vitamin, som bidrager til lysningen af pigmentpletter og som samtidig har en anti-age virkning.  

Anvendelse:
Påfør cremen hver aften på de steder i ansigtet hvor pigmentpletterne er opstået. Resultaterne kan observeres efter 4-8 ugers brug. For at opnå de bedste resultater, bør ophold i solen undgås under behandlingen og i 10 uger efter behandlingen. Supplér med en dagcreme fra Pharmaceris W serien.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet ved dermatologiske tests gennemført på hud plaget af hyperpigmentering.

  • 52 % lysner pigment pletter
  • 43 % udjævner hudens tone

* påvist efter 6 ugers anvendelse af produktet.

 

Vægt 30 g

Papain (enzym) - anvendelse af papain renser og forynger huden ved at opløse fedt. På grund af denne egenskab, papain enzym ofte indgår som en ingrediens i skønhedsprodukter og huden rensemidler. Papain hjælper at fjerne døde hudceller fra hudens overflade, renser huden, reducerer synligheden af forstørrede blodkar samt udjævner hudens overflade.
Vitamin E – den såkaldte ”ungdoms vitamin” som er en stærk antioxidant, beskytter huden mod ydre skadelige forhold. Reducerer rynker, fugter huden og øger hudens regenerering
Vitamin C - effektiv antioxidant med afgiftende egenskaber. Stimulerer genopbygning af kollagen fibre, lysner misfarvninger, bekæmper fri radikaler og udglatter rynker.
The triple whitening complex – gradevist reducer ophobning af melanin og blokerer den fra at trænge igennem hudens lag til det yderste lag hvor pigment pletter dannes.

Pharmaceris W- Albucin intensive skin lightening creme-0

Pharmaceris W – Albucin intensive skin lightening creme

319,00 kr.

Wishlist

Andre kunder har også købt

X