Pharmaceris R – Calm-Rosalgin – Beroligende natcreme til reducering af rødme i ansigtet

205,00 kr.

Beroligende natcreme til rosacea

Din daglige beskyttelse mod rosacea

Hvad gør det unikt?

Natcremen er en unik løsning til hud med rosacea symptomer. Den er ideel til hud, der er tilbøjelig til rødme, irritationer, forstørrede blodkar samt knopper og bumser.

Denne creme indeholder en unik blanding af aktive ingredienser. Disse ingredienser arbejder sammen for at berolige huden effektivt. De hjælper også med at reducere synligheden af ​​rødme. Overordnet set forbedrer de hudens tilstand og udseende markant.

Beskrivelse

Hvordan virker det?

Denne creme indeholder en unik blanding af aktive ingredienser som InnoTetrapeptideTM, ekstrakten fra oliventræsblade, samt andre antioxidanter. Disse ingredienser arbejder sammen for at hæmme hudproblemer der opstår ved Rosacea. Produktet hjælper også med at fjerne giftstoffer fra hudceller. Det styrker hudens regenereringsevner og nærer huden. Desuden reducerer det sværhedsgraden af hudlæsioner samt synligheden af udvidede blodkar.

Cremen indeholder calcium ioner Calm-CalciumTM Ca2+, der hjælper til at lindre irritationer. D-panthenol, allantoin og canolaolie virker beroligende, formindsker hudens overfølsomhed over for skadelige ydre forhold. Solbærolie hjælper at genoprette den fysiologiske balance i huden samt forbedrer hudens fasthed og fleksibilitet.

Beroligende natcreme til rosacea har antibakterielle egenskaber. Den reducerer den ubehagelige fornemmelse af kløe, forbedrer hudens fugtbalance samt reducerer de fysiologiske symptomer på stress og træthed.

Sådan bruger du det:

Rens huden med den beroligende rensegel fra Pharmaceris R serien og påfør en lille mængde Calm-Rosalgin – Beroligende natcreme i ansigtet. Bruges hver aften.

Sikkerhed:

Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:

Effektiviteten er bekræftet ved dermatologiske tests på hud med rosacea efter 4 ugers anvendelse.

  • 100 % lindrer og beroliger irritationer
  • 90 % reducerer følelsen af kløe
  • 77 % reducerer sværhedsgraden af hudlæsioner
  • 100 % forhindrer tilbagefald af rødme

Yderligere information

Vægt 100 g

Du kunne også være interesseret i...