Cart 699 x

Product

Pharmaceris R – Puri-Rosalgin – Beroligende fysiologisk rensegel til hud med Rosacea

145,00 kr.

Denne fysiologiske rensegel er beregnet til daglig rensning og pleje af følsom, allergisk hud og hud med rosacea akne. Rensegelen er også velegnet til pleje af følsom hud i områder omkring øjnene. Produktet erstatter traditionel sæbe og kan bruges uanset alder.

Yderst blidt, sæbefrit renseprodukt som bidrager til at opretholde hudens fysiologiske balance uden at nedbryde dens naturlige beskyttende fedtlag. Fjerner urenheder og makeup uden at irritere eller udtørre huden.

Allantoin og D-panthenol reducerer hudens tendens til betændelser samt lindrer irritationer og reducerer rødme. Mangovoks bidrager med sine nærende og fugtgivende egenskaber og er med til at reducere den ubehagelige følelse af tørhed og stram hud.

Share on:

Hvordan virker det?
Rensegelen renser yderst blidt men effektivt uden at skabe irritation for huden. Produktet er sæbefrit og bidrager til at opretholde hudens fysiologiske balance uden at nedbryde dens naturlige beskyttende fedtlag. Den fjerner urenheder og makeup uden at irritere eller udtørre huden. Allantoin og D-panthenol reducerer hudens tendens til betændelser samt lindrer irritationer og reducerer rødme. Mangovoks bidrager med sine nærende og fugtgivende egenskaber og er med til at reducere den ubehagelige følelse af tørhed og stram hud.

Anvendelse:
Tag en lille mængde gel i håndfladerne og vask ansigtet forsigtig, skyl bagefter med vand. Brug efterfølgende en beroligende creme fra Pharmaceris R serien. Anvendes om morgenen og om aftenen.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet ved dermatologiske tests på hud med rosacea efter 4 ugers anvendelse.

  • 90 % reducerer intensiteten af rødme
  • 90 % reducere dannelsen af knopper og bumser
Vægt 100 g

Allantoin – dens beroligende, fugtgivende og blødgørende egenskaber kombineret med dens evne til at fremme celleregenereringen gør den til en ideel del af enhver hudplejeserie. Virker beroligende og lindrer irritationer.

D-panthenol – virker beroligende, gør huden mere modstandsdygtig over for irritationer.

Mangovoks – karakteriseres af fugtgivende egenskaber, trænger dybt ind i huden og giver næring til alle hudens lag. Beskytter og genopbygger hudens overflade.

Pharmaceri R- Rensegel til Rosacea

Pharmaceris R – Puri-Rosalgin – Beroligende fysiologisk rensegel til hud med Rosacea

145,00 kr.

Wishlist
X