PLATINUM MEN – intensiv fugtgivende creme til sensitiv hud

349,00 kr.

PLATINIUM MEN – innovativt serie af hudplejeprodukter designet specielt til mænd, der er beviste om deres hudbehov samt ønsker at beholde en frisk og velplejet hud. The Skin Explore System kombinerer aktive ingredienser som C, A, og B12 vitamin effektivt, fugter huden dybt og giver et glattere og behageligt look.

Beskrivelse

SENSI – HYDRATOR –  intensiv fugtgivende creme til sensitiv hud – Hurtigt absorberende fugtighedscreme, der karakteriseres af en behagelig og ikke fedtet konsistens.

Anbefalet til mænd, hvis hud er følsom over for temperaturændringer, luftforurening, klimaanlæg og andre eksterne faktorer, der kan fremkalde rødme, udtørring, ubehagelig følelse af tørt og stram hud. Algeekstrakt lindrer irritationer effektivt samt bidrager til at styrke hudens beskyttende funktioner. Olie fra bomuldsblomstfrø plejer og blødgør huden samt sikrer en dyb og intensivt næring. Allerede fra den første påføring føles huden mere behagelig, blødere og fugtet. Hudens tolerance over for ydre skadelige faktorer øges markant. Produktet indeholder ingen farvestoffer, er duftfri og allergitestet.

Anvendelse: Hver morgen eller i løbet af dagen påføres en lille mængde creme på ren og tør ansigts hud, samt områder omkring øjnene og halsen. For at forstærke effekten kan brug af andre produkter fra Platinum Men serie anbefales. Eller anvendelse af den samme creme om aftenen som natcreme.

Yderligere information

Vægt 50 g

Du kunne også være interesseret i...