PLATINUM MEN – intensiv fugtgivende creme til sensitiv hud

369,00 kr.

Intensiv fugt og næring til ansigt og øjenområde. Moisturizing Face and Eye Area Cream er hurtigt absorberende, beroligende og beskyttende med en let, oliefri formel. Ideel til mænd, der ønsker at bekæmpe tørhed, irritation og træthed.

Beskrivelse

SENSI – HYDRATOR –  intensiv fugtgivende creme til sensitiv hud – 

Moisturizing Face and Eye Area Cream er designet til mænd og tilbyder intens fugtighed og næring med en let, oliefri tekstur. Perfekt til mænd, hvis hud udsættes for temperaturændringer, luftforurening og aircondition, hvilket kan forårsage rødme, tørhed og ubehag. Den hurtigt absorberende creme beskytter effektivt mod ruhed og irritation, dybdegående hydrerer og lindrer træt hud i ansigtet og omkring øjnene. Algeekstrakt beroliger og styrker hudbeskyttelsen, mens bomuldsfrøolie nærer og blødgør huden. Cremen gør huden markant mere modstandsdygtig over for miljøpåvirkninger.

  • Beroligende, beroligende, lindrer irritation
  • Dybdegående hydrering og beskyttelse
  • Nærende og blødgørende
  • Velegnet til ansigt og øjenområde
  • Anbefales til daglig brug morgen og aften

Anvendelse: Hver morgen eller i løbet af dagen påføres en lille mængde creme på ren og tør ansigts hud, samt områder omkring øjnene og halsen. For at forstærke effekten kan brug af andre produkter fra Platinum Men serie anbefales. Eller anvendelse af den samme creme om aftenen som natcreme.

Yderligere information

Vægt 50 g

Du kunne også være interesseret i...