PLATINUM MEN – SKIN RECHARGE regenerating cream Day/Night

349,00 kr.

PLATINIUM MEN – innovativt serie af hudplejeprodukter designet specielt til mænd, der er beviste om deres hudbehov samt ønsker at beholde en frisk og velplejet hud.  The Skin Explore System kombinerer aktive ingredienser som C, A, og B12 vitamin effektivt, fugter huden dybt og giver et glattere og behageligt look.

Beskrivelse

SKIN RECHARGE REGENERATING CREAM DAY/ NIGHT En øjeblikkelig opladning af energi i form af en let, ikke-fedtet, hurtigtabsorberende creme til mænd, der arbejder i mange timer ved computeren eller i airconditionerede lokaler, eller lider af stress eller søvnmangel. Velegnet til alle hudtyper og alle aldre. Reducerer effektiv hudoverfølsomhed og eliminerer tegn på træthed efter kun 1 uges brug. Hyaluronsyre og vitamin C  udglatter intensivt, styrke og fugter huden på celleniveau, samt fremmer regenerering af skader. Cremen reducerer fine linjer og får din hud til at se fast, blød, frisk og godt udhvilet ud. Den dristige duftnote giver din hud en langvarig friskhed.

Anbefales til alle hudtyper, også til meget følsom hud.  Påfør en passende mængde creme (1-2 pumpeapplikationer) på ren og tør hud i ansigtet og undgå øjenområdet. Bruges dagligt.

 

Yderligere information

Vægt 50 g

Du kunne også være interesseret i...