PLATINUM MEN – opstrammende dag- natcreme til mænd

349,00 kr.

PLATINIUM MEN – innovativt serie af hudplejeprodukter designet specielt til mænd, der er beviste om deres hudbehov samt ønsker at beholde en frisk og velplejet hud.  The Skin Explore System kombinerer aktive ingredienser som C, A, og B12 vitamin effektivt, fugter huden dybt og giver et glattere og behageligt look.

Beskrivelse

AGE POWER EXTREME – day and night firming cream for mature skin – Denne stærkt opstrammende creme giver en løftende effekt og hjælper med at forhindre ændringer i ansigtets konturer. En kraftig cocktail af aktive ingredienser stimulerer hudens naturlige forsvarsmekanismer, øger hudens genopbyggelse og genskaber elasticiteten. Ferskenkerneolie og E vitamin regenererer og udglatter huden, forbedrer hudens spændstighed samt garanterer en veludhvilet og friskt udseende.

Takket være den bløde og lette tekstur, absorberes cremen hurtigt og efterlader ikke et fedtet lag. Den behagelige og friske duft stimulerer sanserne og giver en følelse af ren og velplejet hud.

Anbefales til alle hudtyper, også til meget følsom hud.  Påføres hver morgen/aften på ren og tør ansigtshud samt huden omkring halsen (undtaget øjenområder).

Yderligere information

Vægt 100 g

Du kunne også være interesseret i...