PLATINUM MEN – opstrammende dag- natcreme til mænd

369,00 kr.

PLATINIUM MEN – innovativt serie af hudplejeprodukter designet specielt til mænd, der er beviste om deres hudbehov samt ønsker at beholde en frisk og velplejet hud. Opnå synlig løfteeffekt og bekæmp rynker med Anti-Wrinkle Cream 7H. Den lette creme absorberes hurtigt, regenererer huden og forbedrer dens elasticitet. Velegnet til alle hudtyper, herunder sensitiv hud.

Beskrivelse

AGE POWER EXTREME – day and night firming cream for mature skin –

Anti-Wrinkle Cream 7H er en kraftfuld anti-rynkecreme, der opretholder synlig hudhydrering i op til 7 timer. Denne stærkt opstrammende creme giver en løfteeffekt og hjælper med at forhindre ændringer i ansigtets konturer som følge af aldring. Et kompleks af peptider og søde mandelproteiner stimulerer hudens naturlige forsvarsmekanismer i kampen mod aldringsprocesser, øger hudreparation og genopretter elasticitet.

Ferskenkerneolie og vitamin E regenererer, udglatter og blødgør huden, hvilket synligt forbedrer dens glathed. Cremen gør din hud fastere, strammere, revitaliseret og veludhvilet. Takket være en blød, let tekstur absorberes cremen hurtigt og efterlader ingen olieagtig film. Anbefales til alle hudtyper, herunder sensitiv hud. Den dristige duftnote efterlader en vedvarende friskhed på din hud.

  • Spænding, hydrering, anti-rynke
  • Regenererende, opstrammende, udglattende, blødgørende
  • Anbefalet til alle hudtyper, herunder sensitiv hud
  • Velegnet til daglig brug morgen og aften

Yderligere information

Vægt 100 g

Du kunne også være interesseret i...