CLEANOLOGY – Enzym peeling til tør og sensitiv hud

199,00 kr.

Sanselig Komfort og Effektiv Pleje: CLEANOLOGY Enzym Peeling giver en sanselig komfort og effektiv pleje til tør og følsom hud. Den blide eksfoliering og intensiv regenerering efterlader huden forfrisket og blød. Optimeret til at forbedre hudens naturlige processer.

Beskrivelse

CLEANOLOGY Enzym Peeling til Tør og Følsom Hud

Effektiv Rensning med Øjeblikkelig Komfort og Pleje

CLEANOLOGY er en kosmetiklinje, der effektivt renser huden og er beriget med plejende ingredienser, der sikrer øjeblikkelig komfort og en sund hudtilstand.

Enzym Peeling til Tør og Følsom Hud: Denne peeling anbefales til rensning af tør hud, herunder sart og følsom hud, fra den uønskede lag af døde hudceller. Takket være papain eksfolierer peelingen døde, forhærdede hudceller blidt, men effektivt uden at behøve at gnide på huden og efterlader den sund og forynget.

En unik blanding af ekstrakter fra gyldne og blå alger, høje koncentrationer af B-vitaminer og meget hygroskopiske molekyler regenererer intensivt huden og efterlader den glat og elastisk. Peelingen optimerer hudens fysiologiske processer og penetrationen af aktive stoffer fra hudplejeprodukter dybt ind i huden.

Produktfordel:

  • Anbefalet til tør og følsom hud.
  • Papain eksfolierer blidt.
  • Unik blanding af algeekstrakter og B-vitaminer.
  • Intensiv regenerering og glathed.
  • Optimerer hudens fysiologiske processer.

Anvendelse:

Påfør et jævnt lag af peelingen på ren ansigtshud, undgå øjenområder. Lad det virke i 5-8 minutter, fjern derefter resterne med vatrondeller, som er vædet med tonic eller med vand. Huden er nu frisk og klar til at modtage de daglige plejeprodukter, der er tilpasset til din huds behov. Anvendes 1-2 gange om ugen.

Yderligere information

Vægt 100 g

Du kunne også være interesseret i...