Pharmaceris F – Beskyttende foundation til problematisk hud med den højeste grad af solbeskyttelse SPF 50+

289,00 kr.

Den beskyttende foundation anbefales til alle hudtyper også til følsom hud, der er irriteret af ydre påvirkninger og mekaniske faktorer såsom æstetiske medicinprocedurer, laserbehandling og peeling. Den anbefales også til folk med misfarvninger (f.eks. fra specielle medikamenter, i tilfælde af inflammatoriske tilstande eller graviditet) og folk som lider af vitiligo.

30 ml.

Beskrivelse

Hvordan virker det?
Denne specielle foundation tilbyder det højeste niveau af beskyttelse og forhindrer effektivt forværring af eksisterende misfarvninger og fremkomsten af nye. De mikroniserede pigmenter i foundationen sikrer at uregelmæssigheder skjules perfekt og at foundationen leverer en langvarig dækning og giver ensartet konsistens og en sund og frisk tone. Den innovative formel med immunstimulerende egenskaber lindrer irritationer forårsaget af ydre påvirkninger. Foundationen indeholder beroligende ekstrakt af hørfrø, som er med til at genoprette hudens fysiologiske balance, styrke lipidlaget og fremme regenerering. Foundationen tilstopper ikke hudens porer og modvirker bumser og hudorme. Produktet er meget veltolereret og forårsager ikke tør hud.

Anvendelse:
Påfør foundationen lidt ad gangen på ren hud og fordel den jævnt i et tyndt lag over hele ansigtet. Vent til den er absorberet. 

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet i dermatologiske tests.

  • 100 % skjuler skønhedsfejl
  • 95 % gør huden glattere
  • 95 % skjuler misfarvninger
  • 89 % udjævner hudfarven
  • 89 % skjuler rødme
  • 74 % matterer huden
  • 74 % fremmer ikke hudorme

Yderligere information

Vægt 30 g
varianter

Ivory 01, Sand 02