Pharmaceris F – Beskyttende foundation til problematisk hud SPF 50+

299,00 kr.

Pharmaceris F, den beskyttende foundation med den højeste solbeskyttelsesgrad SPF 50+, er ideel til alle hudtyper, inklusive følsom hud udsat for irritation fra eksterne påvirkninger som æstetiske medicinprocedurer, laserbehandling og peeling. Den anbefales også til personer med misfarvninger, udløst af medicin, inflammatoriske tilstande eller graviditet, samt for dem, der lider af vitiligo.

30 ml.

Beskrivelse

Hvordan virker beskyttende foundation til problemhud med SPF50+?
Denne unikke foundation leverer det højeste beskyttelsesniveau, effektivt forhindre forværring af eksisterende misfarvninger og forebygger fremkomsten af nye. Med mikroniserede pigmenter skjuler foundationen uregelmæssigheder perfekt og giver langvarig dækning med en ensartet konsistens og frisk tone. Den innovative formel, med immunstimulerende egenskaber, lindrer irritation forårsaget af ydre påvirkninger. Beroligende hørfrøekstrakt genopretter hudens fysiologiske balance, styrker lipidlaget og fremmer regenerering. Foundationen er ikke-komedogen og modvirker bumser og hudorme, uden at tilstoppe hudens porer. Den er yderst veltolereret og forårsager ikke tør hud.

Anvendelse:
Påfør foundationen på ren hud i små mængder og fordel den jævnt i et tyndt lag over hele ansigtet. Vent til den er absorberet.

Sikkerhed:
Pharmaceris F er klinisk og dermatologisk testet, bekræftende høj sikkerhed og tolerance.

Effektivitet:

Resultater fra dermatologiske tests viser imponerende effektivitet:

  • 100% skjuler skønhedsfejl
  • 95% gør huden glattere
  • 95% skjuler misfarvninger
  • 89% udjævner hudfarven
  • 89% skjuler rødme
  • 74% matterer huden
  • 74% fremmer ikke hudorme

Yderligere information

Vægt 30 g
varianter

Ivory 01, Sand 02