Pharmaceris A – PHYSIOPURIC-GEL – Fugtgivende rensegel til ansigts- og øjenomgivelser

169,00 kr.

Denne yderst milde gel er designet specielt til at rense selv den mest følsomme og allergiske hud, der har en tendens til irritationer. Den er tilpasset til hud, som ikke tåler sæbe, er udsat for irritationer eller har været igennem dermatologisk eller kosmetisk behandling.

Beskrivelse

Hvordan virker det?
Gelen renser blidt og effektivt dit ansigt uden at forårsage irritation eller tørhed takket være den nænsomme formular. Med dens fugtgivende egenskaber, trænger gelen dybt ind i huden og giver næring til alle hudens lag med en beroligende og lindrende virkning. Gelen forebygger og gør huden mere modstandsdygtig over for irritationer. Produktet erstatter traditionel sæbe og kan bruges af alle uanset alder.

Anvendelse:
Duoaktiv formel til brug med eller uden vand. Bruges hver dag som renseprodukt. Supplér med ansigtscreme fra Pharmaceris A serien.

Med vand: Påfør gelen på fugtig hud og rens dit ansigt ved hjælp af cirkulære bevægelser, undgå at den kommer i direkte kontakt med øjnene og skyl efter med rent vand.

Uden vand: Påfør en lille mængde gel på en vatrondel og rens ansigtet forsigtig. Skyl efterfølgende med vand eller fjern rester med en ren vatrondel. Undgå at den kommer i direkte kontakt med øjnene.

INGREDIENSER
 • Mangovoks,
  rig på fugtgivende egenskaber, trænger dybt ind i huden og smører dens lag. Beskytter og genopbygger epidermis.
 • Glucam®
  binder perfekt og holder permanent på vandet i epidermis og fugter det i lang tid. Udglatter og genopretter hudens tabte fasthed og elasticitet.
 • Allantoin
  er rettet mod at lindre irritationer, har en beroligende og regenererende effekt på epidermis.
 • D-panthenol
  med lindrende og lindrende egenskaber, mindsker tendensen til hudoverfølsomhed.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bevist under kliniske og dermatologiske tests på allergisk og overfølsom hud.

 • 91 % fugter huden
 • 87 % opfrisker huden

Yderligere information

Vægt 200 g

Du kunne også være interesseret i...