Cart 0 x

Product

Pharmaceris M – Foliacti – Forbyggende creme mod strækmærker

185,00 kr.

Cremen forhindrer udviklingen af strækmærker og styrker strukturen i den svækkede og overfølsomme hud under graviditeten. Anbefales til kvinder fra 4. måned af graviditeten, ammende mødre samt personer, som er udsat for store vægtsvingninger. Produktet er sikkert for brug af gravide kvinder fra andet trimester og er designet til at opfylde gravides behov og har modtaget godkendelse nr. ZF-K-5/12 af det polske Mor og Barnet Institut.

Share on:

Hvordan virker det?

Formlen indeholder folinsyre, som plejer den svækkede hud hos gravide kvinder ved at stimulere væksten af kollagen og elastinfibre og gøre huden mere spændstig og elastisk. Produktet forbedrer hudens elasticitet, fremmer en mere ensartet tekstur af huden og hæmmer dannelsen af strækmærker. Bomuldsfrøolie og E-vitamin nærer, fugter og blødgør huden og samtidig eliminerer den ubehagelig følelse ved tør og stram hud. Phyto-complex giver en slankende og opstrammende effekt og forhindrer fedtaflejring i områder som maven, lårene og balderne. 

100 % af gravide kvinder, der har testet cremen, bekræfter at:

  • den har en dejlig duft
  • den har en let konsistens og derfor absorberes hurtigt
  • den efterlader ikke et fedtet lag på hudens overflade

Anvendelse:

For at bevare hudens naturlige elasticitet anvendes cremen om morgenen og ved sengetid på områder hvor strækmærker sandsynligvis kan opstå: over maven, hofter, bagdel og lår. Spred cremen forsigtig med cirkulære bevægelser, undgå intens massage, stræk ikke huden for hårdt og undgå at trykke på maven. Cremen kan også anvendes på dage, hvor scanning foretages.

Sikkerhed:

Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:

Effektiviteten er bekræftet i kliniske tests foretaget med deltagelse af gravide kvinder i Mor og Barnet Institut i Polen*.

  • 100 % udglatter
  • 99 % forbedrer hudens elasticitet

*resultater efter 4 ugers anvendelse.

Vægt 150 g

Folinsyre – har stærke renegerende egenskaber samt en evne til at forbygge skader på DNA. Det fremmer regenerationen af kollagen og elastinfibre og gør huden mere elastisk.

Phyto-complex – giver en slankende og opstrammende effekt, forhindrer fedtaflejring i områder som maven, lårene og balderne, regenererer og udglatter huden.

Bomuldsfrøolie – reducerer dehydrering af huden og hjælper med at bevare hudens naturlige beskyttende barriere. Nærer og blødgør huden.

Pharmaceris M – Foliacti – Forbyggende creme mod strækmærker

185,00 kr.

Wishlist

Andre kunder har også købt

X