Pharmaceris M – Tocoreduct™ Forte – Kropscreme til reducering af strækmærker

155,00 kr.

Produktet mindsker synligt strækmærkerne samt reducerer deres dybde på mave, baller, lår og hofter. Den specielle formel er tilpasset behovene til gravide og ammende kvinders hud fra den 4. måned og frem. Dets effektivitet er blevet bekræftet ved tests gennemført på Institut for Gynækologi og Obstetrik. Cremen kan også anvendes på dage, hvor scanning foretages.

HØJT TOLERANCENIVEAU OG HØJ EFFEKTIVITET.

KLINISK OG DERMATOLOGISK TESTET.

ANBEFALET AF GYNÆKOLOGER OG FØDSELSLÆGER

Beskrivelse

Hvordan virker det?

Cremen reducerer effektivt strækmærker på mave, hofter, baller og lår efter kun 6 ugers anvendelse. Farven på strækmærkerne nedtones, så de matcher den omkringliggende hud, og på den måde bliver de mindre synlige. Cremen opstrammer huden, forbedrer dens elasticitet og fugter huden effektivt. Produktet har modtaget godkendelse nr. ZF-K-5/12 af det polske Mor og Barnet Institut.

Cremen absorberes hurtigt og efterlader ikke fedtet lag. 100 % af testpanelets gravide kvinder bekræfter, at cremen har en behagelig duft.

Anvendelse:

Brug cremen to gange dagligt i mindst 2 måneder. Betydelig forbedring kan ses efter 6 ugers anvendelse.

Sikkerhed:

Sikkerhed og høj tolerance bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:

Effektiviteten er bekræftet i kliniske tests foretaget med deltagelse af gravide kvinder i Mor og Barnet Institut i Polen*.

  • 100 % forbedrer hudens elasticitet
  • 94 % forbedrer hudens fugtighedsniveau

*resultater efter 6 ugers anvendelse.

Yderligere information

Vægt 100 g

Du kunne også være interesseret i...