Pharmaceris N- Capilar-Tone CC Creme – SPF 30

219,00 kr.

Pharmaceris N- Capilar-Tone CC Creme – SPF 30 er det ideelle valg for alle, især dem med følsom hud og couperose. Den giver effektiv beskyttelse mod ugunstige miljøforhold som sol, vind og kulde.

Cremen er skabt til at berolige hud med rødme og erytem fra stress, alkohol, varme eller krydrede fødevarer.

Den passer også til dem med mørke rande og hævelser under øjnene. Cremen er også velegnet til dem, der behandles for couperose eller rosacea hud.

 

 

Beskrivelse

Hvordan Virker Det?

Pharmaceris N- CAPILAR-TONE CC TONING CREAM er en let farvekorrektion (CC). Cremens formel med et grønt mineralpigment, er kendt for at udjævne hudtonen.  Den skjuler rødme og reducerer synligheden af kapillærer. Med fotostabile UVA- og UVB-filtre leverer den effektiv solbeskyttelse og reducerer følsomheden over for miljøpåvirkninger.

Den unikke formel, baseret på thioprolin og marietidsel ekstrakt med antioxidante egenskaber, neutraliserer effektivt frie radikaler. Cremen styrker kapillærer, reducerer inflammatoriske udbrud og forhindrer rødme og erytem, hvilket resulterer i synligt mindre synlige problemer. Beriget med højmolekylær hyaluronsyre udglatter den huden, forbedrer fleksibilitet og elasticitet, samtidig med at den tilfører fugt og regenererer huden. Formlen tilpasser sig naturlig hudtone, og dens delikate tekstur giver en jævn dækning uden maskelignende effekt.

Anvendelse:

Påfør produktet på renset hud og lad det absorbere. Den delikate CC-creme er den perfekte løsning for alle, der ønsker effektiv hudpleje og beskyttelse med en jævn hudtone. Anvendes om morgenen.

Sikkerhed:

Sikkerheden og høje tolerance er bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:

EFFEKTIVITET BEKRÆFTET af tests på hud med kapillarproblemer*:

  • 100% minimerer tilstedeværelsen af uregelmæssigheder
  • 79% skjuler rødme og misfarvning
  • 79% reducerer rødme
  • 68% minimerer tilstedeværelsen af erythem.

*Resultater fra in vivo-test udført af kapillærproblemer på Dr Irena Eris Center for Videnskab og Forskning.

Yderligere information

Vægt 40 g

Du kunne også være interesseret i...