Pharmaceris N- Capilar-Tone CC Creme – SPF 30

209,00 kr.

Anbefales til alle følsomme hudtyper, især til couperose hud, der har brug for effektiv beskyttelse mod skadelige miljøforhold (sol, vind, kulde). Beregnet til hud som er udsat for rødme og erytem (både permanent og tilbagevendende) forårsaget af eksterne faktorer, stress, alkohol og varme eller krydrede fødevarer. Også velegnet til personer med mørke rander og hævelser under øjnene, og personer der er under farmaceutisk behandling for couperose eller rosacea hud.

 

 

Beskrivelse

Hvordan virker det?

Pharmaceris N- CAPILAR-TONE CC TONING CREAM er en lette farvekorrektion (CC) -farvet formel, der indeholder et grønt mineralpigment kendt for dets evne til at udjævne hudtonen ved effektivt at skjule rødme og minimere synligheden af kapillærer. Cremen, der er baseret på fotostabile UVA- og UVB-fibre, leverer et højt niveau af solbeskyttelse og mindsker sensitivitet over for miljøforhold. Det er en patenteret formel baseret på thioprolin og marietidsel ekstrakt med antioxidante egenskaber, som effektivt neutraliserer frie radikaler. Cremen reducerer inflammatoriske udbrud, styrker kapillærer, forhindrer effektivt rødme og erytem og minimerer deres synlighed. Cremen er beriget med højmolekylær hyaluronsyre, der udglatter huden og forbedrer fleksibilitet og elasticitet. Den fugter og regenererer huden. Formlen tilpasser sig den naturlige hudtone og giver jævn dækning uden at skabe en maskelignende effekt.

Anvendelse:

Påfør produktet på renset hud og lad det absorberes. Den delikate CC-creme er en perfekt løsning til alle, der ønsker en effektiv hudpleje og beskyttelse, der giver en jævn hudtone. Anvendes om morgenen.

Sikkerhed:

Sikkerhed og høj tolerance bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests:

Effektivitet:

EFFEKTIVITET BEKRÆFTET af tests på huden med kapillarer problemer*:

  • 100% minimerer tilstedeværelsen af uregelmæssigheder
  • 79% skjuler rødme og misfarvning
  • 79% reducerer rødme
  • 68% minimerer tilstedeværelsen af erythem

Yderligere information

Vægt 40 g

Du kunne også være interesseret i...