Cart 0 x

Product

Pharmaceris S – Body Sun Protection – SPF 50+, 150ml

255,00 kr.

Den fugtgivende og beskyttende kropscreme anbefales til sart og følsom hud, som kræver høj beskyttelse mod sollys, solforbrændinger og den skadelige UVA- og UVB-stråling. Produktet anbefales også som en beskyttelse mod misfarvninger til personer, som har gennemgået dermatologiske eller kosmetiske ansigtsbehandlinger.

Share on:

Hvordan virker det?
Pharmaceris S – Body Sun Protection indeholder en speciel blanding af UVA- og UVB-filtre, som reflekterer og absorberer solens stråler, hvilket giver en høj og effektiv beskyttelse mod intenst sollys og dets skadelige virkninger. Cremen blokerer over 98 % af solens stråler og indeholder sheasmør, som giver huden fugt og næring, mens allantoin beroliger og lindrer irritationer fremkaldt af solen. Produktet beskytter huden mod udtørring, mens vitamin E beskytter huden mod foto-aldring og fremmer regenererings processer. Cremen er vandafvisende og absorberes hurtigt uden at efterlade et ubehageligt og fedtet lag på huden.

Anvendelse:
Påfør cremen på hele kroppen ca. 30 minutter inden, huden bliver udsat for sollys.
Anvendes hver anden time og hver gang du har været i vand.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet ved dermatologiske tests gennemført på sart hud.

  • 93 % udglatter huden
  • 93 % beskytter huden mod misfarvninger
  • 97 % fremmer regenerering af huden
  • 90 % beroliger og lindrer irritationer
Vægt 150 g

Sheasmør– nærer og blødgør huden, gør den smidig og mere elastisk.

Allantoin – dens beroligende, fugtgivende og blødgørende egenskaber kombineret med dens evne til at fremme celleregenereringen gør den til en ideel del af enhver anti-age hudplejeserie og allentoin har beroligende effekt og lindrer irritationer fremkaldt af solen.

Fotostabile UVA- og UVB-filtre – reflekterer og absorberer op til 96 % af solens stråler, sikrer en høj beskyttelse mod intensivt sollys.

Pharmaceris S - Body Sun Protection

Pharmaceris S – Body Sun Protection – SPF 50+, 150ml

255,00 kr.

Wishlist
X