Cart 0 x

Product

Pharmaceris S – Beskyttende solcreme til ansigt og krop til babyer og børn – SPF50+,125ml

219,00 kr.

Den beskyttende solcreme til ansigt og krop med SPF 50+ har et meget højt niveau af beskyttelse mod stærkt sollys, solforbrændinger og UVA- og UVB-stråling til den sarte og følsomme hud hos børn og babyer over 6 måneder.

Share on:

Hvordan virker det?
Denne specielle creme er designet til effektivt at beskytte den følsomme hud hos børn og babyer fra den skadelige virkning af solens stråler. Produktet indeholder en speciel blanding af UVA- og UVB-filtre, som reflekterer og absorberer solens stråler, hvilket giver en høj og effektiv beskyttelse mod intenst sollys og dets skadelige virkninger. Formlen er beriget med passionsblomstolie, der lindrer irritationer og med folinsyre, som beskytter hudcellerne fra UV-stråler. Ekstrakt fra gyldne alger fugter og forhindrer udtørring af huden. Cremen er vandafvisende og absorberes hurtigt uden at efterlade et ubehageligt og fedtet lag på huden.

Anvendelse:
Påfør cremen på hele kroppen og i ansigtet ca. 30 minutter inden, huden bliver udsat for sollys. Anvendes hver anden time.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet ved dermatologiske tests gennemført på sart hud hos børn og babyer.

  • Fugter huden 
  • Absorberes hurtigt
Vægt 125 g

Fotostabile UVA- og UVB-filtre – reflekterer og absorberer op til 96 % af solens stråler, sikrer en høj beskyttelse mod intensivt sollys.

Gyldne alger – forhindrer huden fra udtørring, lindrer irritationer, hjælper med at genopbygge hudens overflade. 

Passionsblomst olie – beroliger og lindrer irritationer og modvirker den negative effekt af skadelige faktorer såsom luftforurening, stress og træthed.

Folinsyre – booster regeneration af cellernes DNA.

Pharmaceris S – Beskyttende solcreme til ansigt og krop til babyer og børn – SPF50+,125ml

219,00 kr.

Wishlist
X