Clinic Way- 5° Global Regenerating Dermocream- Natcreme til over 70

375,00 kr.

Atrofiske rynker udvikler sig som følge af vidtrækkende ændringer i hudens mikrorelief i forbindelse med aldring. På grund af nedsat tykkelse af lipidlaget mister huden sin naturlige beskyttelse mod miljøangreb. Arrangementet af kollagen og elastinfibre bliver kaotisk, tværbindingen er formindsket, og strukturen bliver uregelmæssig (den såkaldte anisotropi). Forstyrret hudregenerering resulterer i en for tidlig udvikling af rynker og ujævn hudtekstur. Desuden er tynd og skælende hud mere udsat for irritation.

Beskrivelse

Clinic Way- 5° Global Regenerating Dermocream- Natcreme til over 70

Anti-wrinkle Dermotreatment Face and Eye (night care)

Bekæmper effektivt de processer, der er ansvarlige for dannelsen af dybe, betydelige rynker ved hjælp af Skin Renewal Reactivator FGF1 LMS, som virker ved brug af den unikke teknologi; Lipo-Sphere teknologi, der trænger igennem hudens struktur.

Hæmmer hudens aldring ved at starte en stærk og langvarig reaktivering af fornyelsesprocesser på tre niveauer:

 • Cellernes reaktivering ved forlængelsen af deres metaboliske aktivitet og replikationsevner.
 • Vævets reaktivering ved øget produktion af hudens støttende stoffer: kollagen, elastin og hyaluronsyre.
 • Reaktivering af hudens funktion og markant foryngelse af hudens struktur ved reducering og udglatning af rynker, forbedret elasticitet og genoprettet fugtighedsniveau.
Aktive ingredienser:
 • Iso-lipid kompleks rekonstruerer hudens naturlige lipidbarriere, genopretter normal intercellulær kommunikation og aktiverer dybe regenereringsprocesser. Det hæmmer ældning af fibroblaster ved intens neurobeskyttelse og bevaring af kollagen- og elastinsyntese. Komplekset reducerer hudens slaphed, udjævner hudoverfladen og reducerer synligt rynker.

 • Hudfornyelsesreaktivator FGF1 LMS™ med en unik dermal transport Lipo-Sphere teknologi hæmmer hudens aldring ved at genaktivere de regenerative egenskaber og potentialet for selvfornyelse på tre niveauer.

 • Aqua Calcis farmakopékalkvand med antiseptiske, lindrende og irritationsdæmpende egenskaber.

CLINIC WAY – klinisk effektivitet og sikkerhed, bekræftet af adskillige kliniske undersøgelser gennemført under ledelsen af læger og ved in vivo tests, foretaget på Dr Irena Eris Center for Videnskab og Forskning samt et uafhængig Testinstitut.  

Dokumenteret effektivitet:
 • øjeblikkelig fjernelse af ru hud (100%*)
 • forbedret fasthed og smidighed (71%*)
 • reduceret blødning af huden (80 %*)
 • huden glattere med 72 %*
 • RYNKER REDUCERET MED OP TIL 59 %*

*resultater af in vivo tests gennemført på Dr Irena Eris Center for Forskning og Videnskab.

For at opnå den bedste resultat kan kombineres med dagcremen nr. 5 og evt. øjencremen af samme serie.

Yderligere information

Vægt 50 g

Du kunne også være interesseret i...