Pharmaceris P – Ichtilix Forte

225,00 kr.

Keratolytisk skælprodukt til reduktion af psoriasis i hovedbunden og andre hår-bærende områder.

Produktet anbefales til både kvinder og mænd med overdreven periodiske og tidlig hårtab. Det hjælper med at bekæmpe udtynding af hår og skaldethed relateret til genetiske prædispositioner og hormonelle eller miljømæssige faktorer. Det forhindrer effektivt hårtab forårsaget af langvarig medicinering, stress, træthed, generel svaghed (for eksempel med hensyn til kost) samt på grund af et lavere niveau af hormoner (for eksempel efter graviditet).

Beskrivelse

Hvordan virker det?
Dette innovative produkt er designet som en særlig behandling til vedvarende skæl og psoriasislæsioner og til at normalisere hudens trang til at skalle. Produktets koncentrerede formel er beriget med ’immuno aktivator vit. D’komplekset, som aktiverer VDR-genet til at stimulere generne, regulere celledeling og fremme korrekt regulering af epidernal afskalning. Det gør den dermale struktur betydeligt glattere ved at blødgøre huden og genoprette dens fysiologiske barrierefunktion. Willow bark ekstrakt sammen med salicylsyre eksfolierer forsigtigt hård hud, reducerer synligheden af skæl og psoriasissens skalaer, forlænger remissionstiden og forebygger gentagelse. Det antibakterielle kompleks DDL hæmmer formering af bakterier og forhindrer gendannelse af psoriasissens skalaer og skæl. Den høje koncentration af urea giver en stræk keratolytisk effekt, fugter og regenererer huden og genopretter dens komfort og et sundt udseende. Formlen lindrer irritationer og eliminerer kløe og den brændende fornemmelse. Præparatet har en neutral pH-værdi for huden. Det gør ikke håret fedtet, klæbrigt eller tynger det. 

Anvendelse:
Under opblussen (kronisk xerosis, atopisk dermatitis, svære tilfælde af psoriasislæsioner), påføres produktet dagligt morgen og aften på de ramte områder, især på behårede steder på kroppen og i våd eller tør hovedbund ved at inddele håret i sektioner med en kam. Spray hver sektion med produktet tre gange ved at presse på forstøverknappen. Massér derefter skånsomt produktet ind i hovedbunden. Skyl ikke ud. Brug produktet forebyggende et par gange om ugen inden sengetid. For at øge produktets effektivitet, inkludér da PURI-ICHTILIUM rensegel og BODY-ICHTILIUM kropslotion fra Pharmaceris P produktlinjen i din daglige hudplejerutine.

Sikkerhed:
Sikkerhed og høj tolerance niveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests gennemført med deltagelse af patienter med hud plaget af psoriasis læsioner.

  • 74 % modvirker kløen og brændende fornemmelse
  • 76 % fugtgiver hovedbunden
  • 74 % mindsker omfanget af psoriasis læsioner

Yderligere information

Vægt 125 g

Du kunne også være interesseret i...