Pharmaceris P – Ichtilix Forte, Spray mod skæl og flager på hårbærende områder

235,00 kr.

Keratolytisk produkt til reduktion af ubalance i hovedbunden og andre hårbærende områder.

Vores ‘Balanceret Hudpleje Behandling’ er en daglig plejeudløsning designet til dem, der oplever ubalance i forskellige sværhedsgrader. Dette produkt er også velegnet til dem med overdreven flagerende hud i hovedbund og krop, samt for personer med kronisk og generende skæl.

Denne ‘creme til balance’ anbefales til at reducere synligheden af ​​skæl og normalisere processen med hudens naturlige afskalning. Vores specialiserede dermocare fokuserer på at forlænge perioden mellem episoder af ubalance og anbefales også som en forebyggende foranstaltning.

Beskrivelse

Hvordan virker speciel hårspray mod vedvarende skæl og hudirritationer?

En nyskabende formel designet til målrettet behandling, der effektivt håndterer vedvarende skæl og hudirritationer, samtidig med at den fremmer en sund keratiniseringsproces.

Den koncentrerede sammensætning, forstærket med et unikt kompleks – Immuno Activator vit. D, arbejder for at stimulere D-vitamin-receptorgenet (VDR), og initierer en signalrække, der er afgørende for hudens trivsel. Dette aktiverer gener, der regulerer celledeling og påvirker nødvendig keratinisering og afskalning af epidermis. Produktet forbedrer markant hudstrukturen, blødgør den og genopretter dens naturlige barrierefunktioner.

Pilebarksekstrakt, kombineret med salicylsyre, bidrager til skånsom eksfoliering af keratiniseret hud, reducerer synligheden af skæl og mindsker tegn på hudirritation. Det forlænger perioden mellem episoder af ubalance og modvirker gentagne udfordringer.

Det antibakterielle DDL-kompleks hæmmer bakterievækst, hvilket forebygger gentagne episoder af ubalance og skæl.

En høj koncentration af urinstof tilføjer en effektiv keratolytisk virkning, mens det samtidig fugter og regenererer huden for et mere komfortabelt og sundt udseende.

Formlen lindrer irritation, neutraliserer kløe og svie i huden. Produktet er dermatologisk testet for høj tolerance og effektivitet.

Anvendelse:

Under opblussen (kronisk xerosis, atopisk dermatitis, svære tilfælde af psoriasislæsioner), påføres produktet dagligt morgen og aften på de ramte områder, især på behårede steder på kroppen og i våd eller tør hovedbund ved at inddele håret i sektioner med en kam. Spray hver sektion med produktet tre gange ved at presse på forstøverknappen. Massér derefter skånsomt produktet ind i hovedbunden. Skyl ikke ud. Brug produktet forebyggende et par gange om ugen inden sengetid. For at øge produktets effektivitet, inkludér da PURI-ICHTILIUM rensegel og BODY-ICHTILIUM kropslotion fra Pharmaceris P produktlinjen i din daglige hudplejerutine.

AKTIVE INGREDIENSER
 • Immunoactivator vit. D
  efterligner virkningen af ​​vitamin D, der aktiverer vitamin D-receptorgenet – VDR, udløser en vitamin D-afhængig signaleringskaskade i huden, stimulerer gener, der kontrollerer celledeling og påvirker den korrekte regulering af keratinisering og eksfoliering af epidermis. Det stabiliserer hudens keratiniseringsproces, fugter, smører, blødgør og fortynder overdrevent keratiniseret epidermis, udjævner hudens struktur betydeligt og reducerer synligheden af ​​psoriasislæsioner, og genopbygger den epidermale barriere, genopretter dens fysiologiske funktioner.
 • Salicylsyre
  eksfolierer overfladelagene af død hud, reducerer de akkumulerede skæl og synligheden af ​​skæl i læsionerne, forlænger remissionsperioden og forhindrer gentagelse af dysfunktioner.
 • Urea
  giver en stærk keratolytisk effekt, fugter og regenererer huden og genopretter dens komfort og sunde udseende.
 • Det antibakterielle DDL-kompleks
  hæmmer opformering af bakterier og forhindrer gendannelse af skæl og skæl.
 • Pilebarkekstrakt
  normaliserer epidermal spredningsprocesser, genopretter hudens komfort og sunde udseende og forlænger remissionsperioden og forhindrer gentagelse af dysfunktioner.
Effektivitet:

Effektiviteten er bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests gennemført med deltagelse af patienter med hud plaget af psoriasis læsioner.

 • 85% lindrer kløe i hovedbunden og behårede dele af kroppen
 • 95% giver indtryk af hydrering af hovedbunden og kropshuden
 • 95% efter påføring af produktet er skalaerne på kroppen mindre synlige
 • 85% fremmer hudregenerering i hovedbunden
 • 85% reducerer forekomsten af skæl

Kilde: *in vivo undersøgelse på Dr Irena Eris Science and Research Center efter 3 ugers brug.

Yderligere information

Vægt 125 g

Du kunne også være interesseret i...