Pharmaceris H – Stimutone SPECIALIST SHAMPOO – double action product GRAY HAIR PREVENTING & HAIR GROWTH STIMULATING

199,00 kr.

Produktet er til vask af hovedbund og hår og er beregnet til mænd og kvinder, der er tilbøjelige til hårtab, skaldethed og gråt hår. Det anbefales til svækket hår, der er tilbøjelig til for tidlig ældning, hvilket ses i form af synlig udtynding og begyndelse af ​​gråt hår. Ved regelmæssig brug over en længere periode forsinker shampooen hårets pigmenttab og gendanner gradvist din naturlige, fysiologiske hårfarve.

 

Beskrivelse

Hvordan virker det?

Shampooen tilbyder en effektiv løsning på problemer med tab af hårfarve og hårtab relateret til hårets naturlige genetiske alder såvel som miljømæssige faktorer, der fører til for tidlig aldring af håret. Shampooen renser effektivt hovedbunden og forbedrer hårets tilstand. Takket være den kraftfulde virkning af koncentreret naringenin fungerer shampoo på to måder: den sænker hårets aldring og gendanner naturlig hårpigmentering. Naringenin aktiverer mitokondrier, som er afgørende for livsprocesser i celler, forlænger deres levetid og stopper de gener, der er ansvarlige for undertrykkelse af pigmentsyntesen. På denne måde bremses nedtoningen af ​​hårets farve og antallet af grå hår reduceres. Når det kombineres med valnøddeekstrakt, som er en rig kilde til fytopigmenter, mørkner det gradvist gråt hår og giver det sin naturlige farve tilbage. Det meget effektive koffein- og naturligt vækstfaktor-FGF-kompleks styrker hårsækkene betydeligt og forlænger deres levetid, hvilket gør håret mindre tilbøjeligt til tab og udtynding. D-panthenol og kationiske polymerer med beroligende og regenererende egenskaber gendanner hovedets naturlige pH-værdi og hjælper med at opretholde optimal hydrering.

Anvendelse:
Vask håret med shampooen hver dag eller mindst 3 gange om ugen. Påfør shampooen i vådt hår og massér hovedbunden, indtil shampooen bliver til skum. Lad den virke i 2-3 minutter. Skyl derefter grundigt med vand. Hvis produktet kommer i kontakt med øjnene, skyl dem da grundigt med vand. Shampooen gør dit grå hår gradvist mørkere ved hver brug. For at forbedre hårvækststimulerende virkning anvendes shampooen i kombination med Pharmaceris H-STIMULINUM balsam og produkt H-STIMUFORTEN.

Sikkerhed:

Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet ved dermatologiske tests på hovedbund med tendens til skaldethed og hårtab.

  • 57% stopper hårtab
  • 79% styrker håret
  • 82% forebygger skaldethed
  • 57% gør hovedbunden mindre synlig
  • 64% forhindrer brud på håret

*resultater efter 3 måneders anvendelse.

Yderligere information

Vægt 250 g

Du kunne også være interesseret i...