Pharmaceris H-Stimuforten Intensiv hårvækst

269,00 kr.

Dette specielle præparat har dobbeltvirkning: forhindrer hårtab og stimulerer væksten af ​​nyt hår. Præparat er designet til kvinder og mænd, der døjer med overdrevent hårtab (midlertidigt eller for tidligt). Produktet hjælper  til at bekæmpe hårtab relateret til gener og hormoner eller miljømæssige forhold. Den bekæmper hårtab forårsaget af stress, træthed og svaghed relateret til kost eller graviditet. Produktet er velegnet til følsom hovedbund.

Beskrivelse

Hvordan virker det?

Produktet er en unik blanding af de to aktive ingredienser FGF (Natural Growth Faktor) og koffein. Det blev videnskabeligt bevist, at den forebygger hårtab samt stimulerer hårvækst. Produktets aktive ingredienser forlænger hårets levetid og aktiverer samtidig gener, der er ansvarlige for udvikling af nye hår. Koffein forhindrer genetisk bestemt tidligt hårtab og skaldethed og neutraliserer de negative virkninger af hormoner. Præparatet styrker og gør håret tykkere, udglatter hårstrukturen og øger volumen. Det har både en neutral pH-værdi og hverken fedter eller belaster håret. Formlen er aktiv i 24 timer.

Anvendelse:

I tilfælde af alvorligt hårtab bruges præparatet hver morgen og aften i fugtigt eller tørt hår. Red dit hår og opdel det i sektioner. Hver sektion sprayes tre gange ved at trykke på forstøveren. Påføres i hele hovedbunden (fra 15 til 18 doser), og derefter masseres det forsigtigt ind i hovedbunden. Skal ikke skylles ud. Præparatet bruges til symptomerne forsvinder. For at forbedre resultaterne kombineres daglig hårpleje med shampoo og balsam fra Pharmaceris H serien. Til forebyggende brug sprayes præparatet i hovedbunden flere gange om ugen om aftenen. Omrystes godt før brug.

Sikkerhed:

Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:

Effektiviteten er bekræftet ved dermatologiske tests.

    • 79 % forhindrer hårta
    • 75 % øger volumen og tykkelsen af hår
    • 67 % hovedbunden er mindre synligt
    • 83 % fjerner hårelektricitet
    • 63 % stimulerer hårvækst

*resultater efter 2 uges anvendelse.

Yderligere information

Vægt 125 g

Du kunne også være interesseret i...