SPA RESORT JAPAN – silkeagtig fugtgivende kropslotion

289,00 kr.

Opdag Silkeblød Fugtgivende Body Balm – en unik kombination af kirsebærekstrakt, fersken og sheasmør, der giver intens fugt, næring og afslapning. Indhyl din krop i denne fløjlsbløde lotion med en delikat duft, der beroliger dine sanser og transporterer dig til fjerne, mystiske områder med kirsebærblomster.

Lad din hud nyde fordelene af vitamin C-beriget kirsebærekstrakt for en silkeblød glans. Forkæl din hud med intens fugt fra nøje udvalgte olier.

Beskrivelse

Spa Resort kosmetikserien fra Dr Irena Eris kombinerer sanselig og afslappende pleje med unikke fordele for huden. De bemærkelsesværdige ingredienser, enestående konsistenser og fascinerende dufte vil tage dig med på en ekstraordinær hudplejerejse til fantastiske steder på eksotiske øer.

Silkeblød Fugtgivende Body Balm fra Spa Resort-serien er beriget med kirsebærekstrakt, fersken og sheasmør. Den tilbyder intens fugt, næring og afslapning. Indhyl din krop i denne fløjlsbløde lotion med en delikat og sanselig duft, der beroliger dine sanser og tager dig med på en imaginær rejse til fjerne og mystiske områder med kirsebærblomster. Lad kirsebærekstraktet, rigt på vitamin C, nære og udjævne din hud, hvilket giver den en silkeblød glans. Imødekom din hud’s behov og forkæl den med intens fugt fra ekstraherede olier.

  • Intens fugt og næring
  • Beriget med kirsebærekstrakt, fersken og sheasmør
  • Delikat og sanselig duft
  • Imaginær rejse til fjerne og mystiske områder
  • Kirsebærekstrakt med vitamin C for silkeblød glans

Yderligere information

Vægt 200 g

Du kunne også være interesseret i...