Cart 0 x

Product

VITACERIC – Flawless Matte Finish Day Serum

299,00 kr.

Anvendes som en make-up base eller en let fugtighedscremeDen avancerede triple-action-serum giver huden en fejlfri mat finish.

Share on:

Den innovative formel finjusterer og afløser forstørrede hudporer ved markant at reducere talgudskillelse (op til -46% *), normalisere eksfolierings processen og effektivt fjerner døde celler.

Dag efter dag minimeres forekomsten af hudporer, og huden bliver glattere (84% **).

Avancerede stabile multivitamin- og anti-oxidantkomplekser indeholdt i serum fremmer selvregulering af hudens naturlige funktion og metaboliske processer. Denne proces forbedrer hudens struktur og tone markant. Takket være den fine konsistens absorberes serummet hurtigt og efterlader en silkeagtig mat finish, der varer hele dagen.

Det kan bruges som base til en ansigtscreme eller som en let fugtigheds dagserum. Det er også perfekt som en make-up base.

* Resultater af instrumentbaserede test udført i Dr. Irena Eris Center for Science and Research efter 4 ugers produktbrug.

** Procentandelen af individer med synlige hudforbedring i en in vivo-test udført i Dr Irena Eris Center for Science and Research efter 4 ugers produktbrug.

Vægt 30 g
Størrelse
30 ml
Alder:
Uanset alder, 25+
Velegnet til:
Ansigt
Hudtype:
Kombineret og fedtet hud
Virkning:
Stimulerer, genopbygger og matterer
Produkttype:
Serum
Anvendelse:
Påføres på ren hud før dagcreme

VITACERIC – Flawless Matte Finish Day Serum

299,00 kr.

Wishlist

Andre kunder har også købt

X