Jour 5- til hende 75 ml

970,00 kr.

Med Jour 5, har parfumør Cyril Roland valgt at ære kvinder ved at udvikle en woody-musky blomsterduft, der nedsænker bæreren i hjertet af rosen. Parfumen tilbyder en sofistikeret, frisk og intens parfume til en uafhængig og elegant kvinde.

Varenummer (SKU): 6007105 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Jour 5- Jour kollektion- Til hende

The Mood:
Rosenblade, overalt. Frisk og moderne med jordnære skove og moskus.

lige her og nu:
JOUR 5 er både indåndingen af en utrolig rose og ønsket om at gøre det igen. Ren, feminin fremkaldende.

Betydningen:

JOUR 5 er en planterose, der fanger hendes vidunderlige og mange facetter: frisk til dagen, varm til aften; skarp som en prik, blød som et kronblad.
En ikonisk blomst i parfumeri, rosen er også et MAJOURI arv ikon, i hjertet af sit navn. ‘Jouri’ er arabisk for Damask Rose, en af verdens mest berømte og berømte rå duftingredienser sammen med dens europæiske modspil, Rose de Grasse i Frankrig.

Den franske parfumer Cyril Roland, fascineret af denne blomst, har skabt en ultimativ rød rose til dens duftopus, og det er den, der udtrykker alt, hvad hun har at tilbyde. Nå, næsten alt.
En indgang af friske og lysende rosenblade understreget af en citronskal lyser duften. Dens hjerte af rose er fint pakket ind i cedertræ og frossen moskus og bringer et strejf af sensualitet. Eau de parfum fuld af charme og kvindelighed.

Noter :

  • TOP NOTER
    Rose folder sig ud i hovedet, hjertet og basisnoterne. En sjælden eksponering med fuld duft.
  • MELLEMNOTER
    Åbner med energigivende citronskal og lysende rosenblade.
  • GRUNDNOTER
    En akkord af Rose, Cedarwood og Frozen Musk i hjertet. Moskus, sammen med træ og rav, accent Crystal Rose for vanedannende længde.

ADVARSEL:
BRANDFARLIG TIL TØRRING. HOLDES VÆK FRA FLAMMER OG VARME. UNDGÅ SPRØJTNING I ØJNENE. KUN TIL EKSTERN BRUG.

Yderligere information

Vægt 100 g