Cart 0 x

Product

PEDIAKID – OMEGA 3 – Kosttilskud i form af gummies

145,00 kr.

Kosttilskud i form af tyggevitaminer til børn, der er baseret på Omega 3, vitaminer og zink. I løbet af skoleåret er visse perioder udtrættende for børn og kræver intellektuel aktivitet (koncentration, opmærksomhed, hukommelse, læring m.m.). Omega 3 PEDIAKID ® er rig på Omega 3, såsom alfa-linolensyre, en essentiel fedtsyre, der medvirker i en harmonisk udvikling.

Citron – naturlig smag

PEDIAKID Oméga 3 Gummier er perfekt til at fuldende den aktuelle kost og optimere essentielle næringsstofindtag med en praktisk og sjov form, der er værdsat af børn. PEDIAKID Omega3 tyggevitamin er høj i Omega 3, i vitamin E, B5 og B6 og er kilde til Vitamin A og zink:

• Normal vækst og udvikling af børn, essentielle fedtsyrer som alfa-linolensyre* (hørfrøolie).
• Kognitive funktioner såsom koncentration, hukommelse (zink) og syn (vitamin A).
• Normal syntese og metabolisme af nogle neurotransmittere, og normal mental præstation (Vitamin B5).
• Nervesystemet (Vitamin B6).

*Den gavnlige virkning opnås ved en daglig indtagelse af 2 g alfalinolensyre og 10 g linolsyre.

Glutenfri – laktosefri – allergenfri – animalsk gelatinefri. Ingen animalske ingredienser – ingen GMO’er – ingen kunstig aroma eller farvestof – konserveringsfri.

Share on:

Kosttilskud i form af tyggevitaminer til børn, der er baseret på Omega 3, vitaminer og zink. I løbet af skoleåret er visse perioder mere trættende for børn og kræver intellektuel aktivitet (koncentration, opmærksomhed, hukommelse, læring m.m.). Omega 3 PEDIAKID ® er rig på Omega 3, såsom alfa-linolensyre, en essentiel fedtsyre, der medvirker i en harmonisk udvikling. Indeholder vitamin E, B5, B6 og kilde til vitamin A og zink, der understøtter kognitive funktioner såsom koncentration (zink) og vision (vitamin A), og præstationskunnen (vitaminer B5), men også til nervesystemets normale funktion (vitamin B6).

Uden gelatine, gluten, laktose, konserveringsmidler og kunstige smag og farver tilbyder PEDIAKID® Omega 3 tyggevingummier en praktisk, sjov og sund formel, ideel til børn. Baseret på æblepektin med en lækker naturlig citronsmag. Pakken indeholder 60 stk.

Daglig dosis: Ikke for børn under 3 år. Fra 3 år: Tag 2 gummier om dagen. Dette produkt er både velegnet til børn fra 3 år og til voksne **.

Anbefalinger: Opbevares utilgængeligt for børn. Opbevares på et køligt, tørt sted. Anvendes sammen med en varieret almen kost og en sund livsstil. Det anbefales ikke at overskride den anbefalede daglig dosis. Bedst før; se på emballagen. Forbrug inden for 30 dage efter åbning. **
Anbefales ikke til kvinder med en personlig- eller familiehistorie med brystkræft.

Vægt 60 g

glukosesirup, rørsukker, geleringsmiddel: pektin, syrer: kaliumcitrat, citronsyre; Hørfrøolie koncentreret i Omega 3, vitamin E, vitamin B5, naturlig citronsmag, gulerods- og græskarkoncentrat, zinkcitrat, overtræksmiddel: carnaubavoks (kokosnød- og rapsolie), vitamin B6, vitamin A.

Ernæringsfakta, gennemsnitlige værdier pr. 2 gummier (4.6 g)
Hørfrøolie (Linum usitatissimum)  46 mg
Inklusive Omega 3 (Alpha-linolensyre) 23 mg
A-vitamin 120 μg (15% RI)
E-vitamin 4 mg (33% RI)
Vitamin B5 6 mg (100% RI)
Vitamin B6 1,4 mg (100% RI)
Zink 1,5 mg (15% RI)

RI: Referenceindtag

Pediakid- omega 3 gummier

PEDIAKID – OMEGA 3 – Kosttilskud i form af gummies

145,00 kr.

Wishlist

Andre kunder har også købt

X