Cart 0 x

Product

PEDIAKID -Kosttilskud til immunforsvaret – gummies

145,00 kr.

PEDIAKID gummier til immunforsvaret er perfekt til at understøtte den nuværende kost med mikronæringsstoffer i  en nyttig og legende form, som børn værdsætter.
Kosttilskud med Royal gelé, Echinacea og Propolis ekstrakter, vitaminer og kobber bidrager til at vedligeholde kroppens normale immunforsvar (Echinacea-ekstrakt, vitaminer C-B6-B12, kobber).

  • ROYAL GELÉ,
  • Propolis,
  • Echinacea ekstrakt
  • Vitaminer C, B6, B12
  • Kobber

60 tyggegummier  med naturlig hindbærsmag.

Glutenfri – laktosefri – allergenfri – animal gelatine fri – ingen GMO’er – fri for kunstige smagsstoffer eller farvning – konserveringsmiddelfri.

Share on:

PEDIAKID gummier til immunforsvaret er perfekt til at understøtte den nuværende kost med mikronæringsstoffer med en nyttig og legende form, som børn værdsætter. Kosttilskud med Royal gelé, Echinacea og Propolis ekstrakter, vitaminer og kobber bidrager til at vedligeholde kroppens normale immunforsvar (Echinacea-ekstrakt, vitaminer C-B6-B12, kobber).

Daglig dosis: Ikke for børn under 3 år.

Fra 3 år: Tag 2 tyggegummier om dagen. Dette produkt er velegnet både til børn fra 3 år og til voksne.

Anbefalinger: Opbevares utilgængeligt for børn. Opbevares på et køligt, tørt sted. Anvendes sammen med en varieret almen kost og en sund livsstil. Det anbefales ikke at overskride den anbefalede daglig dosis. Bedst før; se på emballagen. Forbrug inden for 30 dage efter åbning.

Vægt 60 g

glukosesirup, rørsukker, geleringsmiddel: pektin, Echinacea-ekstrakt, Propolis-ekstrakt, C-vitamin, syrer: kaliumcitrat, citronsyre; Royal gelé, naturlig  indbæraroma med andre naturlige aromaer, hyldebærsaftkoncentrat, overtræksmiddel: carnaubavoks (kokosnødde- og rapsfrøolier), kobberbisglycinat, vitamin B6, vitamin B12.

Ernæringsfakta, gennemsnitlige værdier pr. 2 gummier (4.6 g)
Echinacea ekstrakt (Echinacea purpurea) 100 mg
Royal gelé 50 mg
Propolis-ekstrakt 25 mg
Vitamin B6 0,21 mg (15% RI)
Vitamin B12 0,375 μg (15% RI)
Vitamin C 80 mg (100% RI)
Kobber 0,15 mg (15% RI)

RI: Referenceindtag

Pediakid gummier til immunforsvaret

PEDIAKID -Kosttilskud til immunforsvaret – gummies

145,00 kr.

Wishlist

Andre kunder har også købt

X