PEDIAKID – Probiotika – Kosttilskud i form af gummies

145,00 kr.

PEDIAKID Probiotika bidrager til at støtte tarmfloraen og er perfekt til at fuldende den aktuelle kost og optimere essentielle næringsstofindtag med en praktisk og sjov form, der er værdsat af børn.

Det er udvundet fra 4 stammer af mælkesyrefermenter (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus) nøje valgt for deres egenskaber og underlagt en specifik behandling for at garantere perfekt stabilitet.

60 gummier med naturlig æblesmag

Glutenfri – animalsk gelatinefri – ingen kunstig aroma – konserveringsfri.

 

Varenummer (SKU): 01PGP Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

PEDIAKID Probiotika gummies bidrager til at støtte tarmfloraen og er perfekt til at fuldende den aktuelle kost og optimere essentielle næringsstofindtag med en praktisk og sjov form, der er værdsat af børn.

Det er udvundet fra 4 stammer af mælkesyrefermenter (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus) nøje valgt for deres egenskaber og underlagt en specifik behandling for at garantere perfekt stabilitet.

60 gummies med naturlig æblesmag

Glutenfri – animalsk gelatinefri – ingen kunstig aroma – konserveringsfri.

Kosttilskud baseret på mælkesyregær i form af tyggevitaminer. Gummies probiotika PEDIAKID ® kombinerer 4 probiotiske stammer til synergistisk virkning (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus), der er omhyggeligt udvalgt for deres egenskaber og underlagt en specifik behandling for at garantere perfekt stabilitet.

1 vingummie pr. dag giver 500 millioner probiotika. PEDIAKID ® Probiotika er designet til børn og tilbyder et praktisk, sjov og naturlig produkt. De bamseformede gummier er gelatinefrie, ingen konserveringsmidler, ingen gluten, ingen laktose, ingen kunstige smagsstoffer eller farver. Baseret på æblepektin med en lækker naturlig smag af æble.

Pakke med 60 stk.

Daglig dosis:
Ikke for børn under 3 år. Fra 3 år: Tag 2 tyggevitaminer om dagen. Dette produkt er velegnet både til børn fra 3 år og til voksne.

Anbefalinger:
Opbevares utilgængeligt for børn. Opbevares på et køligt, tørt sted. Indtages sammen med en varieret almen kost og en sund livsstil. Det anbefales ikke at overskride den anbefalede daglig dosis. Bedst før; se på emballagen. Forbrug inden for 30 dage efter åbning.

Ernæringsfakta, gennemsnitlige værdier                 Pr 2 gummier (4,6 g)

Laktiske gæringer ………………………………………………Svarer til 1 milliard gæringer

inkluderet:

Lactobacillus casei HA-108 …………………………………..400 millioner

Lactobacillus acidophilus HA-122 ………………………..300 millioner

Lactobacillus plantarum HA-119………………………….200 millioner

Streptococcus thermophilus HA-110…………………….100 millioner

Ingredienser: glukosesirup, rørsukker, geleringsmiddel: pektin, syrer: kaliumcitrat, citronsyre; naturlig æblearoma med andre naturlige aromaer, mælkesyrefermenter (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus) (mælk *, soja), overtræksmiddel: carnaubavoks (kokosolie og rapsolie).

* Indeholder spor af mælk, der ikke påvirker laktoseintolerante mennesker

Glutenfri • Animalsk gelatinefri • Ingen kunstig aroma • Konserveringsfri

Yderligere information

Vægt 60 g

Du kunne også være interesseret i...