PEDIAKID – Probiotika – Kosttilskud i form af gummies

145,00 kr.

PEDIAKID Probiotika bidrager til at støtte tarmfloraen med en praktisk og sjov form, der er værdsat af børn.

Det er udvundet fra 4 stammer af mælkesyrebakterier (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus) nøje valgt for deres egenskaber og underlagt en specifik behandling for at garantere perfekt stabilitet.

60 gummier med naturlig æblesmag

Glutenfri – animalsk gelatinefri – ingen kunstig aroma – konserveringsfri.

 

Varenummer (SKU): 01PGP Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

PEDIAKID Probiotika gummies bidrager til at støtte tarmfloraen og er perfekt til at fuldende den aktuelle kost og optimere essentielle næringsstofindtag med en praktisk og sjov form, der er værdsat af børn.

Det er udvundet fra 4 stammer af mælkesyrebakterier (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus). De er nøje valgt for deres egenskaber og underlagt en specifik behandling for at garantere perfekt stabilitet.

60 gummies med naturlig æblesmag

  • Glutenfri
  • Animalsk gelatinefri
  • Ingen kunstig aroma
  • Konserveringsfri.

Kosttilskud baseret på mælkesyrebakterier i form af tyggevitaminer. Gummies probiotika PEDIAKID ® kombinerer 4 probiotiske stammer til synergistisk virkning (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus). Disse mælkesyrebakterier, der er omhyggeligt udvalgt for deres egenskaber og underlagt en specifik behandling for at garantere perfekt stabilitet.

1 vingummie pr. dag giver 500 millioner probiotika. PEDIAKID ® Probiotika er designet til børn og tilbyder et praktisk, sjov og naturlig produkt. De bamseformede gummies er gelatinefrie, ingen konserveringsmidler, ingen gluten, ingen laktose, ingen kunstige smagsstoffer eller farver. Baseret på æblepektin med en lækker naturlig smag af æble.

Pakke med 60 stk.

Daglig dosis:
Ikke for børn under 3 år. Fra 3 år: Tag 2 tyggevitaminer om dagen. Dette produkt er velegnet både til børn fra 3 år og til voksne.
Anbefalinger:
Opbevares utilgængeligt for børn. Opbevares på et køligt, tørt sted. Indtages sammen med en varieret almen kost og en sund livsstil. Det anbefales ikke at overskride den anbefalede daglig dosis. Bedst før; se på emballagen. Forbrug inden for 30 dage efter åbning.

Ernæringsfakta, gennemsnitlige værdier                 Pr 2 gummier (4,6 g)

Andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning
Navn

Laktiske gæringer ………………………………………………Svarer til 1 milliard mælkesyrebakterier

Mængde pr. anbefalet daglig dosis Enhed
Lactobacillus acidophilus HA-122 300 milion cfu
Lactobacillus casei HA-108 400 million cfu
Lactobacillus plantarum HA-119 200 million cfu
Streptococcus thermophilus HA-110 100 millioner cfu
Tilsætningsstoffer og aromaer
Navn Funktion af tilsætning
Carnauba wax Overfladebehandlingsmiddel
Citronsyre Syre
Kaliumcitrat Syre
pektin Geleringsmiddel
Øvrige ingredienser
Navn Latinsk navn
Citronsaftkoncentrate lemon juice concentrate
Glucosesirup Glucose syrup
Krystaliseret rørsukker crystallized cane sugar,
Naturlig samg natural flavor,

Ingredienser: glukosesirup, rørsukker, geleringsmiddel: pektin, syrer: kaliumcitrat, citronsyre; naturlig æblearoma med andre naturlige aromaer, mælkesyrefermenter (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus) (mælk *, soja), overtræksmiddel: carnaubavoks (kokosolie og rapsolie).* Indeholder spor af mælk, der ikke påvirker laktoseintolerante menneskerGlutenfri • Animalsk gelatinefri • Ingen kunstig aroma • Konserveringsfri

Yderligere information

Vægt 60 g

Du kunne også være interesseret i...