Cart 0 x

Product

PEDIAKID – Prebiotika 10M

135,00 kr.

10 poser pulver til opløsning, der genbalancerer tarmfloraen:

  • Kompleks med 4 probiotiske stammer, der garanterer 10 milliarder pr. pose.
  • Lactobacillus casei + Lactobacillus acidophilus + + Streptococcus thermophilus Lactobacillus plantarum.
  • Indeholder også zink for at vedligeholde immunitetens normale funktion.

Probiotika PEDIAKID-10M er blevet udviklet fra mælkesyregæringer, der er nøje udvalgt for deres stabilitet og fordele.

Share on:

Fordøjelsessystemet inkluderer 50% af det potentielle forsvar af kroppen. Det indeholder 100.000 milliarder “gode”, vigtige bakterier. Hos børn er tarmfloraen umoden og særlig følsom over for forstyrrelser. En mindre alsidig kost, vækstrelateret stress eller antibiotika kan ændre tarmfloraen.

PEDIAKID® Probiotika-10M er blevet udviklet fra mælkesyrestammer (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus) nøje valgt til at genoprette balance i tarmfloraen. Dens formel med cikorieinulin deltager i væksten af gode bakterier i tarmen. For at styrke immuniteten er PEDIAKID® Probiotika-10M høj i zink, til stede som bisglycinatform, hvilket bidrager til en optimal biotilgængelighed.

PEDIAKID® Probiotika-10M er blevet udviklet fra mælkesyregæringsstammer nøje udvalgt for deres stabilitet og deres fordele. En emballage, der er specielt designet til at sikre stabiliteten af sine 10 milliarder gæringer uden behov for køleopbevaring, er en yderligere fordel.

Brugsanvisning:
Fra 6 måneder. 1 pose dagligt, om morgenen eller om aftenen før måltidet, fortyndet i et glas vand eller blandet med en halvflydende mad (yoghurt, kompott, …) fortrinsvis <37 ° C. 10 dages program. Dette produkt er velegnet både til børn og voksne.

Anbefalinger:
Opbevares utilgængeligt for børn, opbevares på et køligt, tørt sted. Indtages sammen med en varieret almen kost og en sund livsstil.

Det anbefales ikke at overskride anvisningerne for sidste anvendelsesdato.

Vægt 10 g
Pediakid kosttilskud- prebiotika 10M

PEDIAKID – Prebiotika 10M

135,00 kr.

Wishlist

Andre kunder har også købt

X