Cart 0 x

Product

VITAMIN22 – Specifikt til kvinder

199,00 kr.

VITAMIN ‘™ 22 specifikt til kvinder kombinerer probiotika, som hjælper med at bevare kroppens naturlige forsvar og en eksklusiv kombination af 8 vitaminer, 6 mineraler, aminosyrer og planteekstrakter, specielt tilpasset kvinders ernæringsmæssige behov.

Føler du dig træt hele tiden? Find et to trins vitamin program her!

60 vegetabilske kapsler. 

Glutenfri

+Jern + Calcium
+ Probiotika
+ Granatæbleekstrakt
+ Ginseng* + Lysin
+ Tryptofan
+ 14 vitaminer & Mineraler

Share on:

VITAMIN22’ SPECIFIKT til KVINDER VITAMIN ‘™ 22 specifik til kvinder kombinerer probiotika, som understøtter kroppens naturlige forsvar og en eksklusiv kombination af 8 vitaminer, 6 mineraler, aminosyrer og planteekstrakter, specielt tilpasset kvinders ernæringsmæssige behov. Denne specifikke formel hjælper kvinder med at bevare deres knoglemasse, bidrager til at vedligeholde nervesystemfunktion, kognitive processer og samt hjælper med bekæmpelse af træthed og overarbejde.

Produktet indeholder følgende 8 vitaminer og 6 mineraler:

Vitaminer A, C, D, E, B6, B9, B12, Kkalcium, magnesium, jern, krom, mangan og bor.

De to tilstedeværende planter er granatæble, hvis antioxidant, anti-bakteriel, anti-viral og anti-inflammatorisk egenskab er velkendt, og ginseng, som er kendt for at forbedre både fysisk og mental tone. De to aminosyrer er lysin, en essentiel aminosyre, der er involveret i immunforsvar og metabolisme af jern, og tryptophan, en forløber for serotonin, der er involveret i reguleringen af humør, angst og søvn.

Pakken indeholder 60 kapsler.

Brugsanvisning: 2 kapsler dagligt, helst om morgenen eller ved middagstid til måltiderne med et stort glas vand. 30-dages forløb.

Anbefalinger: Opbevares utilgængeligt for børn. Beskyttes mod varme og fugtighed. Anvendes sammen med en varieret almen kost og en sund livsstil. Det anbefales ikke at overskride den anbefalede dosis. Bedst før dato på pakken. Dette produkt indeholder en tørremiddeltablet, der ikke bør indtages.

Vægt 60 g

calciumcarbonat, vegetabilsk kapsel (HPMC, farvestof: chlorophyllin kobberkompleks), magnesiumoxid, C-vitamin, jernlaktat, granatæbleekstrat titreret i ellaginsyre, rødt ginsengrodspulver, L-lysinhydrochlorid, L-tryptophan, E-vitamin, mælkesyre (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, mælk), beta-caroten, vitamin B9, chloridchrom , emulgator: magnesiumstearat, mangancitrat, natriumborat, antiklumpningsmiddel: silica, vitamin B12, vitamin B6, vitamin D3, vitamin K1. Glutenfri.

Gennemsnitlig ernæringsinformation for 2 kapsler:
Laktiske fermenter mikroindkapslede 2 milliarder (Lactobacillus rhamnosus, levende fermenter Lactobacillus acidophilus)
Granatæbleekstrakt (Punica granatum) 50 mg
Rød ginseng (Panax ginseng CA Meyer) 50 mg
L-lysin 50 mg
L-tryptophan 50 mg
ProVitamin A (Betacaroten) 4.8 mg*
C-vitamin 80 mg*
D-vitamin 5 μg*
E-vitamin 12 mg*
Vitamin B6 1.4 mg*
B9-vitamin 200 μg*
Vitamin B12 2.5 μg*
K-vitamin 25 μg (33% RI)
Calcium 120 mg (15% RI)
Magnesium 57 mg (15% RI)
Jern 14 mg*
Krom 25 μg (62.5% RI)
Mangan 2 mg*
Bor 1 mg
* 100% RI: Referenceindtag

vitamin22-specifikt-til-kvinder

VITAMIN22 – Specifikt til kvinder

199,00 kr.

Wishlist
X