Cart 483 x

Product

Pharmaceris V – Viti-Melo day

285,00 kr.

Beskyttende dagcreme til vitiligo-påvirket hud til ansigt og krop. Indeholder fotostabile filtre, der giver meget høj beskyttelse mod UV-stråling.

Share on:

Hvordan virker det?

Produktet er udarbejdet til voksne og børn (i alderen 5 år og opefter). Cremen er designet til at minimere risikoen for solforbrændinger og forhindre yderligere udvidelse af de misfarvede hudpletter. For bedste repigmenterings-resultater, bør produktet anvendes i kombination med NB-UVB-terapi.

Anvendelse:

Påfør cremen på ren og tør ansigtshud samt kroppen på de områder, hvor vitiligo pletterne er til stede. Bruges to gange om dagen. følg med natcremen fra V-serien for en bedre resultat. 

Sikkerhed:

Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i dermatologiske tests.

Effektivitet:

Effektiviteten er bekræftet ved kliniske forsøg på vitiligo hud.

  • 100% fugter huden 
  • 89% nærer huden og fylder lipider 
  • 87% genskaber komfort til huden 
  • 98% beskytter huden mod solforbrændinger 

* påvist efter 3 måneders anvendelse af produktet.

Vægt 75 g

Rosmarinsyre og thioprolin kompleks interagerer globalt med hudceller:

  • Det giver antioxidant beskyttelse ved at forhindre mitokondriel dysfunktion forårsaget af oxidativ skade, som er en af ​​årsagerne til vitiligo.
  • Det undertrykker inflammatoriske respons ved at reducere koncentrationen af ​​IL-6, som er et molekyle, der spiller en central rolle i hud-depigmenteringsprocessen.
  • Det har genoprettende egenskaber som beskytter og minimerer skade på pigment celler.
  • Det forhindrer pletterne i at udvide sig og hudens farvekontrast bliver mere udtalt, samt forhindrer udviklingen af ​​nye vitiligo pletter. 

Naringenin nedsætter aktiviteter i vitiligo-aktiverende gener (Bmal1, Per1) og stimulerer mitokondrie-aktivitet. Sammen med VDR, som stimulerer vitamin D-receptoren, fremmer   repigmentering af huden og reducerer risikoen for at forværre symptomerne på dermatosis. 

VDR Activator stimulerer vitamin D-receptoren, en nøglefaktor i vitiligo behandlingen, for at genoprette den optimale beskyttende barriere. 

Fotostabilt UVA/UVB filtre giver meget høj beskyttelse mod UV-stråling. 

MelPigment støtter nedsættelsen af ​​farvekontrast ved gradvist pigmentering i huden og reducere hypopigmentering.

Pharmaceris V- Viti-Melo dagcreme mod Vitiligo

Pharmaceris V – Viti-Melo day

285,00 kr.

Wishlist
X