Silky shine illuminating primer

295,00 kr.

Primeren blander sig perfekt med enhver form for foundation, får makeup til at holde længere og forbedrer hudens tilstand.

Primeren har en ultralette formel og dual hudeffekt. Den vil holde din makeup frisk og lys i længere tid. Dens interferenspigmenter skaber en multidimensionel, lysreflekterende, optisk udjævnende effekt og sikrer, at primeren efterlader en fejlfri teint. Kombinationen af ​​blødgørende midler og γ-polyglutaminsyre, er fem gange større fugtighedspotentiale end hyaluronsyre. Denne kombination garanterer, at huden forbliver velhydreret hele dagen lang.

Varenummer (SKU): 10E56443 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Primeren blander sig perfekt med enhver form for foundation, får makeup til at holde længere og forbedrer hudens tilstand.

Med sin ultralette formel og dewy hudeffekt vil SILKY SHINE Illuminating Primer holde din makeup frisk og lys i længere tid. Dens interferenspigmenter skaber en multidimensionel, lysreflekterende, optisk udjævnende effekt. Den sikrer, at primeren efterlader en fejlfri teint. Kombinationen af ​​blødgørende midler og γ-polyglutaminsyre, har fem gange større fugtighedspotentiale end hyaluronsyre. Den garanterer, at huden forbliver velhydreret hele dagen lang.

Anvendelse:

Sådan bruges SILKY SHINE Illuminating primer:

  • før makeup, påføres på renset og fugtet hud.
  • som tilføjelse til en creme, for at oplyse hudens farve. (vi anbefaler at blande en del af primeren med en standard mængde creme, lige før den påføres ansigtet).
  • som en tilføjelse til en foundation, for at få en oplyst makeup-finish-effekt. (vi anbefaler at blande en del af primeren med en del af foundationen) – alene, som en ansigts- og krops highlighter.

 

Yderligere information

Vægt 30 g

Du kunne også være interesseret i...