DAY TO NIGHT Longwear coverage foundation 24H

319,00 kr.

Dr Irena Eris foundation DAY TO NIGHT tilbyder en glat og fejlfri finish, der varer hele dagen. Takket være dens lette struktur kan  foundationen påføres hurtigt og præcist uden at overbelaste din hud.

Findes i 9 farvenuancer.

Varenummer (SKU): 10E5671 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Dr Irena Eris foundation DAY TO NIGHT LONGWEAR COVERAGE FOUNDATION tilbyder en glat og fejlfri finish, der varer hele dagen. Takket være dens lette struktur.  Foundationen kan påføres hurtigt og præcist uden at overbelaste din hud.

Den har et højt indhold af mineralpigmenter, der sikrer en øjeblikkelig og langvarig dækning af eventuelle ufuldkommenheder. Den sfæriske struktur af Soft Focus Powder-ingrediensen giver pigmenter mulighed for at smelte ind på overfladen af huden.  det medfører at udseendet af fine linjer og rynker formindskes og din hudfarve ser naturlig ud, uden et synligt lag med make-up. Fundationen er formuleret med Imperata Cylindrica-ekstrakt, som opretholder den optimale hud hydratisering, og er forudsætningen for en fejlfri make-up. Den forbliver på i op til 24 timer.

Yderligere information

Vægt N/A
Farve

010 C-Porcelain, 010W- Ivory, 020W- Leight Beige, 020C-Rose Beige, 030C-Nude, 030W-Golden, 040W-Natural, 040C-Honey, 050W- Carmel

Du kunne også være interesseret i...