White Rose- Til hende 75 ml

730,00 kr.

White Rose – Privat kollektion- Til hende

Dette er en olfaktorisk hyldest til dronningen af blomster, rosen. En feminin parfume fuld af lyst og sensualitet. Et væld af roser forfrisket af mousserende og lysende noter af citron og hvide blomster.

Varenummer (SKU): 6003201 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

White Rose – Privat kollektion – til hende

Et væld af roser forfrisket af mousserende og lysende noter af citron og hvide blomster. Den intense og fængslende tuberose blander sig med denne blomsterbuket og afslører derefter dens forførelseskraft. Forstærket af delikat hvid moskus, denne eau de parfume indebærer kvindelighed og absolut elegance.

The mood:

Som et ikonisk fotografi, et friskt og konceptuelt portræt af Rose.

Øjeblikket:

En følelse af æstetisk påskønnelse, når lyset falder på en buket af hvide kronblade for en perfekt harmoni med dens skygger.

Betydningen:

Hun er parfumens grande dame; alle kender Rose, men sjældent i hvidt.
Jo rødere rosen er, jo mere intens er hendes duft, men hvide roser er uden tvivl mere fængslende med delikate undertoner af moskus, viol og citron.
WHITE ROSE forstørrer disse skjulte charme og udforsker den mere subtile side af Rose. Citron og hvide blomsternoter løfter hendes natur, suppleret med tuberose, endnu en hvid blomst og en sidste accent af hvid moskus.
Rosen er et MAJOURI-arvsikon, i hjertet af dens navn: ‘Jouri’ er arabisk for Damask Rose, en af de mest berømte arter af blomsten.
WHITE ROSE er MAJOURIs hyldest til de intenst feminine aspekter af Rose, der sjældent ses. Med de blødere tonaliteter af dens gule til hvide kronblade er der hemmeligheder i skyggerne.

Noter til White Rose – Privat kollektion – til hende :

  • TOP NOTER
    Glitrende og lysende noter af citron og hvide blomster forfører øjeblikkeligt
  • MELLEMNOTER
    Et hjerte af rose og krydret hvid musk folder sig ud
  • GRUNDNOTER
    Muskus, Tuberose og Benjoin forlænger et portræt af et ikon

ADVARSEL:
BRANDFARLIG TIL TØRRING. HOLDES VÆK FRA FLAMMER OG VARME. UNDGÅ SPRØJTNING I ØJNENE. KUN TIL EKSTERN BRUG.

Yderligere information

Vægt 100 g