Ultra Rich Shower Gel – i 6 varianter

59,00 kr.125,00 kr.

Forkæl din hud med BeauTerra Ultra Rich Shower Gel – den ideelle pleje til hud med tendens til tørhed eller følsomhed. Med en 2-1 formel og sanselige duftvarianter. Fremstillet med omhu i Haute Savoie, Frankrig.

Denne brusebadbehandling er en sæbefri rens, der er perfekt til følsom og delikat hud. Den har en fysiologisk pH, der respekterer balancen i kutan flora, ved at yde den bedste beskyttelse. Superfedtnings midlerne i BeauTerra Shower Gel, er i en base af organisk olivenolie, monoïolie eller sød mandelolie, der rehydrerer huden fuldt ud.

Beskrivelse

BeauTerra Ultra Rich Shower Gel

Hygiejne til Hud med Tendens til Tørhed eller Følsomhed

BeauTerra præsenterer Ultra Rich Shower Gel, skabt specielt til hud med tendens til tørhed eller følsomhed. Den fysiologiske pH-værdi mellem 5,5 og 6 tilpasser sig surheden i din hud, og respekterer dermed balancen i din hudbarriere.

Egenskaber:

  • Fysiologisk pH for optimal tolerance.
  • Beriget med superfugtgivende midler.
  • Indeholder vegetabilske olier som monoi-olie, sød mandelolie eller ØKOLOGISK olivenolie.
  • Fri for skadelige stoffer.
  • 2-1 formel til krop og hår.
  • Fremstillet i Frankrig.

Sanselig og Engagerende Pleje: Ultra Rich Shower Gel er beriget med superfugtgivende midler og indeholder forskellige vegetabilske olier afhængig af duftene. Fri for skadelige stoffer tilbyder disse brusegeler øjeblikkelig sanselig, sjov og engagerende pleje i hvert brusebad.

2-1 Krops- og Hårformel: Den praktiske 2-1 formel gør det muligt for disse brusegeler at erstatte din shampoo, især når du rejser eller er i fitnesscentret.

Fremstillet i Frankrig: BeauTerra Ultra Rich Shower Gel er stolt lavet i Haute Savoie, Frankrig. Hele produktet, dets emballage og råmaterialer er fremstillet med kærlighed i Frankrig.

Yderligere information

Vægt 1000 g
Varianter

Amber, Hypoallergenic, Jasmin flower, Lemon Verbana, Monoi, Sandalwood, Aloe Vera

Indhold

200 ml, 1000 ml

Du kunne også være interesseret i...