Dr Irena Eris FLAWLESS SKIN Foundation til Moden Hud

349,00 kr.

Dr Irena Eris FLAWLESS SKIN foundation til moden hud kombinerer fremragende dækningsegenskaber med anti-rynkepleje som giver en stærk foryngende virkning.

Varenummer (SKU): 10E5677 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Fremragende Dækning og Anti-Rynkepleje til en Potent Foryngelseseffekt

Dr Irena Eris FLAWLESS SKIN foundation til moden hud kombinerer fremragende dækkeegenskaber med anti-rynkepleje for at levere en potent foryngelseseffekt. Takket være Fuse-Formula blander foundation sig ubesværet ind i din hud uden at fremhæve rynker og skaber en fejlfri makeup, der holder i op til 24 timer. Velvet Focus Powder giver din teint en silkeblød finish og gør påføringen af foundation behagelig.

Foundationen udfylder øjeblikkeligt eventuelle uregelmæssigheder i hudoverfladen, hvilket reducerer synligheden af fine linjer og rynker med 21%*. Den er formuleret med Vita-hexapeptide, som hjælper med at reparere skader på DNA’et i hudceller, og forbedrer synligt din hudtilstand.

*Tests udført på Dr Irena Eris Center for Science and Research.

Produktfordel:

  • Fremragende dækkeegenskaber.
  • Anti-rynkepleje for en potent foryngelseseffekt.
  • Fuse-Formula for ubesværet blanding.
  • Op til 24 timers holdbarhed.
  • Velvet Focus Powder for en silkeblød finish.

Det er formuleret med Vita-hexapeptide, som hjælper med at reparere enhver skade på hudcelle-dna’et, hvilket synligt forbedrer din hudstilstand. Takket være Fuse-Formula, der smelter produktet ind i din hud uden at fremhæve dine rynker og skaber en fejlfri make-up, der kan forblive på, i op til 24 timer. Matt & blur makeup fixer giver din teint en silkeagtig finish og produktet er behageligt at påføre.

*Tests udført på Dr Irena Eris Center for Videnskab og Forskning.

Yderligere information

farve

010W-Ivory, 010C- Porcelain, 020W-Light beige, 020W- Light Beige, 020 C-Rose Beige, 030C-Nude, 030W-Golden, 040W-Natural, 050W-Carmel, 040C-Honey

Du kunne også være interesseret i...