Matterende og fugtende kompakt pudder

199,00 kr.

En let, matterende kompakt pudder til brug som en finishing-touch-pudder eller til at friske din makeup op i løbet af dagen.

Dens silkeagtig konsistens smelter let ind i huden og tilpasser sig perfekt til hudens tekstur og farve for at give dit ansigt et naturligt look. Den absorberer overskydende talg og sikrer en langvarig glans kontrol. Produktet er beriget med vitaminer, som giver det fugtgivende, beskyttende og foryngende egenskaber, der forhindrer tørhed og gør huden fløjlsagtig glat og elastisk.

Varenummer (SKU): 13E5641-52 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Matterende og fugtende kompakt pudder

En let, matterende kompakt pudder til brug som en finishing touch pudder eller til at friske din makeup op i løbet af dagen.

Dens silkeagtig konsistens smelter let ind i huden og tilpasser sig perfekt til hudens tekstur og farve for at give dit ansigt et naturligt look. Den absorberer overskydende talg og sikrer en langvarig glans kontrol.

Produktet er beriget med vitaminer, som giver det fugtgivende, beskyttende og foryngende egenskaber, der forhindrer tørhed og gør huden fløjlsagtig glat og elastisk.

Pudderen giver den subtile dækning.

Den er velegnet til alle hudtyper.

Yderligere information

Vægt 100 g
varianter

N°100 TRANSLUCENT TOUCH, N°110 LIGHT TOUCH, N°120 NATURAL TOUCH