Cart 0 x

Product

Pharmaceris F – Blid matterende foundation

239,00 kr.

Produktet anbefales til normal, kombineret og fedtet hud, som har en tendens til at skinne. Foundationen er specielt egnet til personer, der lider af akne og har akne udbrud. Produktet hjælper med at dække skønhedsfejl (tørre papler og pustler, bumser eller forstørrede porer).

Share on:

Hvordan virker det?
Denne foundation blander sig nemt ind i huden og giver ansigtet en naturlig dækning, som varer op til 10 timer. Den giver en øjeblikkeligt matterende effekt takket være den meget effektive formel, som absorberer overskydende talg og regulerer aktiviteten i talgkirtler. Foundationen indeholder spansk appelsinekstrakt og antibakterielle ingredienser, som reducerer størrelsen og synligheden af aknear. Foundationen udjævner hudfarven og sikrer et friskt udseende. Den overbelaster hverken huden eller tilstopper hudens porer, men hjælper med at skjule skønhedsfejl uden at give en maskelignende effekt. Foundationen indeholder UVA- og UVB-filtre, som styrker hudens forsvarsmekanismer og beskytter mod skadelige ydre forhold.

Anvendelse:
Påfør foundationen lidt ad gangen på ren hud og fordel den jævnt i et tyndt lag over hele ansigtet. Vent til den er absorberet. 

Sikkerhed:
Sikkerhed og høj tolerance bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet i dermatologiske tests.

  • 92 % matterer huden
  • 96 % udjævner huden
  • 100 % reducerer synligheden af hudporer
Vægt 30 g
Farve

Ivory-01, Natural-02, Tanned-03

Matterende system (mikro-svamper) – sikrer en matteret effekt, indeholder polymermolekyler der absorberer overskydende talg fra hudoverfladen.

Pore-diminish formel – styrker kollagen fibre omkring hudporerne, hvilket gør akne ar mindre
synlige.

Ekstraktet fra spansk appelsin – forebygger akne, indeholder sukker, organisk citronsyre, vitaminer (C, P, A, B1, B2), pektiner og flavonoider.

Zink – aktivt fysiologisk stof der har antibakterielle egenskaber. Reducerer talg ved at hæmme aktiviteten af enzymer ansvarlige for dens udskillelse.

Burre ekstrakt og biotin – antibakterielle ingredienser som normaliserer udskillelsen af talg samt regulerer den bakterielle flora.

Pharmaceris F blid matterende foundation

Pharmaceris F – Blid matterende foundation

239,00 kr.

Wishlist
X