Pharmaceris F – Blid matterende foundation

249,00 kr.

Blid matterende foundation er et innovativt produkt, der anbefales til normal, kombineret og fedtet hud, som har en tendens til at skinne. Denne foundation er specielt designet til personer, der lider af akne og har akne udbrud. Den hjælper med at dække skønhedsfejl som tørre papler og pustler, bumser eller forstørrede porer.

Det unikke ved denne foundation er, at 90% af ingredienserne er af naturlig oprindelse. Denne naturlige formel sikrer, at din hud får den bedste pleje, mens den samtidig giver en jævn og naturlig dækning.

Oplev forskellen med Pharmaceris F – Blid matterende foundation. Det er mere end bare makeup – det er en behandling til din hud.

Beskrivelse

INDIKATIONER

Pharmaceris F – Blid matterende foundation SPF 30 tilbyder:

  1. Perfekt dækning: Dækker effektivt acne huddefekter og efterlader huden fløjlsblød, uden maskeeffekt og tørhed.
  2. Naturlig sammensætning: Baseret på en naturlig sammensætning og mineralske pigmenter.
  3. Mattering af huden: Et effektivt matteringssystem af naturlig oprindelse sikrer kontrolleret virkning af sebocytter.
  4. Reducerer hudens tendens til at skinne: Tapioka mikrosfærer absorberer overskydende talg og reducerer naturligt hudens tendens til at skinne.
  5. Indsnævrer porerne: Pore-Diminish-formlen indsnævrer porerne, hvilket reducerer deres synlighed og størrelse.
  6. Antibakteriel effekt: Lindrer symptomerne på acne, samt reducerer tendensen til dannelse og intensivering.
  7. Beskyttelse mod UVA/UVB: Den unikke formel, der udelukkende er baseret på 100% naturlige mineralfiltre, giver effektiv beskyttelse mod UVA/UVB og risikoen for misfarvning efter acne.

INGREDIENSER

Pharmaceris F – Blid matterende foundation indeholder et effektivt matteringssystem af naturlig oprindelse: SeboLEPTINcontrol & keramiske SiO2 og TiO2 mikrosfærer, der normaliserer aktiviteten af sebocytter, ansvarlig for syntese og sekretion af talg, og lindrer seborroiske hudlidelser. Tapioka mikrosfærer absorberer overskydende talg og reducerer naturligt hudens tendens til at skinne.

Denne foundation indeholder også Pore-Diminish-formlen, der indsnævrer porerne, hvilket reducerer deres synlighed og størrelse. Den har en antibakteriel effekt, lindrer symptomerne på acne, samt reducerer tendensen til dannelse og intensivering.

Den unikke formel, der udelukkende er baseret på 100% naturlige mineralfiltre, giver effektiv beskyttelse mod UVA/UVB. og formindsker risikoen for misfarvning efter akne.

SÅDAN BRUGER DU

Dermokosmetik beregnet til daglig brug. Påfør præparatet jævnt på huden i ansigtet og lad det blive absorberet.

Yderligere information

Vægt 30 g
Farve

10 LIGHT, 20 Natural, 30 Tanned