BeauTerra Baby Uparfumeret micellær med ØKOLOGISK Aloe Vera

130,00 kr.

Den økologiske certificerede micellær rens er skånsom og effektiv, perfekt til daglig brug fra fødslen. Den duftfri formel respekterer din babys hud og efterlader den blød og ren uden behov for skylning.

Beskrivelse

BeauTerra Baby Uparfumeret micellær med ØKOLOGISK Aloe Vera- til rensning uden skylning

Velkommen til vores certificerede økologiske babyserie, der er skabt til at tilbyde den blideste pleje til din lille skat. Vores Certified Organic Baby Range er baseret på ØKOLOGISK Aloe Vera og består af op til 99% naturlige ingredienser.  Derfor er det skånsomme og effektive fra fødslen.

Dyk ned i renheden med vores økologiske certificerede micellær rens, en mild og effektiv løsning til din babys sarte hud. Beriget med økologisk Aloe Vera og op til 99% naturlige ingredienser, denne duftfri formel renser skånsomt og efterlader huden frisk og næret uden at forstyrre den naturlige balance. Det er nemt at bruge, kræver ikke skylning, og efterlader ikke en fedtet film på huden. Perfekt til daglig rensning fra fødslen.

  • Bio- certificeret
  • Kan bruges fra den 1. dag af livet
  • 99% naturlige ingredienser
  • genanvendelig flaske

Det rensende vand er testet under pædiatrisk kontrol for at garantere maksimal sikkerhed for din baby.

En miljøansvarlig serie.

Vores økologisk certificerede babyserie er produceret i Frankrig, og vores flasker er lavet af genanvendt og genanvendeligt plastik. Deres store format (750 ml) er både økologisk og økonomisk, da forældre også kan bruge det til at vaske med!

Yderligere information

Vægt 750 g

Du kunne også være interesseret i...