BeauTerra Baby vaskegel- med økologisk Aloe Vera

150,00 kr.

Vores økologiske certificerede vaskegel til babyer er skånsom og effektiv, perfekt til daglig brug fra fødslen. Beriget med ØKOLOGISK Aloe Vera, renser og beroliger det din babys krop og hår uden at udtørre.

Vælg mellem en duftende eller duftfri formel for at passe bedst til din babys hud.

Beskrivelse

BeauTerra Baby vaskegel- med økologisk Aloe Vera

Velkommen til vores certificerede økologiske babyserie, der er skabt til at tilbyde den blideste pleje til din lille skat. Vores Certified Organic Baby Range er baseret på ØKOLOGISK Aloe Vera og består af op til 99% naturlige ingredienser.  Derfor er det skånsomme og effektive fra fødslen.

Vores komplekse serie af produkter er specielt udviklet til at vaske din babys krop og hår skånsomt, samtidig med at de beroliger og forhindrer udtørring.

Oplev den ultimative blødhed og sensorik med vores naturlige babyplejeserie, skabt til en rutine af naturlig og sensorisk oprindelse fra fødslen.

Vores økologiske certificerede vaskegel, er skabt til at pleje din babys hud fra fødslen. Formuleret med ØKOLOGISK Aloe Vera og op til 99% naturlige ingredienser, er vores vaskegel skånsomt og effektivt til daglig brug. Den milde formel renser delikat din babys krop og hår, samtidig med at den beroliger og forhindrer udtørring, hvilket efterlader huden blød og næret.

  • Bio- certificeret
  • Kan bruges fra den 1. dag af livet
  • 97% naturlige ingredienser
  • genanvendelig flaske

Vælg mellem en duftende eller duftfri formel for at passe bedst til din babys hud, og oplev renhed og blødhed uden at tørre huden ud.

Yderligere information

Vægt 750 g
Varianter

Let parfumeret, Uparfumeret

Du kunne også være interesseret i...