Pharmaceris F – Intensiv dækkende foundation SPF 20, 30 ml

239,00 kr.

Denne foundation anbefales til alle hudtyper også problematisk og følsom hud. Den er enestående til dækning af hudens misfarvninger, forstørrede blodkar, rødme, akne, ar og rosacea. Den giver et naturligt udseende og ensartet hud. Foundationen er også meget veltolereret af følsom hud.

I 3 farvenuancer.

Beskrivelse

Hvordan virker det?
Foundationen udjævner hudens tone og udglatter huden, og takket være dens lette og cremede konsistens overbelaster den hverken huden eller skaber en maskelignede effekt. Den giver dækning, der varer i ca. 10 timer, tilstopper ikke hudporerne og efterlader ingen pletter på tøj. Produktet indeholder mineralske filtre, som giver huden en optimal beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler. Efter 2 ugers brug bemærkede 94 % af testpersonerne en forbedring i hudens fugtighed og elasticitet på 15 %. Foundationen giver en forfriskende, glat og blød hud, som ser naturligt og ensartet ud uden en maskelignende effekt.

Anvendelse:
Påfør foundationen lidt af gangen på ren hud og fordel den jævnt i et tyndt lag over hele ansigtet. Vent til den er absorberet.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

  • 94 % giver en ensartet hud
  • 89 % overbelaster ikke huden

Yderligere information

Vægt 30 g
fave

Ivory-01, Sand-02, Bronze-03