Lirene – solbeskyttende fugtgivende kropslotion SPF 30, +EKSTRA 25ML

85,00 kr.

Lirene – solbeskyttende fugtgivende kropslotion SPF 30, 175 ml

Beroligende og fugtgivende solbeskyttende emulsion, der lindrer solirritationer og beskytter huden imod solstråler.

Lirene certifikater

Beskrivelse

Lirene – solbeskyttende fugtgivende kropslotion SPF 30 lindrer solirritationer og beskytter huden imod solstråler.

  1. BESKYTTELSE MOD UVA/UVB-STRÅLING

Et avanceret system af fotostabile organiske og mineralske filtre i form af UV Block-komplekset beskytter effektivt huden mod skadelig UVA- og UVB-stråling og beskytter cellernes DNA mod skader forårsaget af soleksponering.

  1. GARANTI FOR EN SUND OG SMUK GARVNING

Komplekset baseret på sheasmør og allantoin regenererer epidermis, lindrer irritationer, og solbrændt hud får et sundt udseende.

  1. ANTI-AGELING BESKYTTELSE

Lirene – solbeskyttende fugtgivende kropslotion SPF 30 formel er blevet beriget med aktive ingredienser med anti-radikale egenskaber, der forhindrer hudens aldring. Fotobeskyttelse forårsager ikke D-vitaminmangel.

Anvendelse:

For at opnå det ønskede beskyttelsesniveau angivet på solcremen, bør solcremeprodukter påføres i en mængde på 2 mg/cm2, hvilket svarer til 6 teskefulde emulsion (ca. 36 gram) på kroppen af ​​en gennemsnitlig voksen. Påføring af mindre solcreme fører til en reduktion af beskyttelsen. For at bevare beskyttelsen skal du påføre igen hver 2. time efter håndklæde, svømning eller sved.

BEMÆRK: Overdreven udsættelse for solen kan udgøre en alvorlig sundhedsrisiko. Undgå overeksponering eller beskyt din hud med høje filtre, når solen er på sit stærkeste. Solcremeprodukter giver ikke 100 % beskyttelse.

 

Yderligere information

Vægt 250 g

Du kunne også være interesseret i...