Køb 2 betal for 1-Pharmaceris W Albucin dagcreme 30ml, Albucin Intensive 30ml

329,00 kr.

Sættet indeholder:
Albucin dagcreme og natcreme til pleje af hud plaget af misfarvninger eller ujævn tone og reducere hyperpigmentering

Betal for 1 og få 2 produkter.

Ikke på lager

Beskrivelse

Pharmaceris W til hyperpigmentering- køb 2 betal for 1

Albucin triple action skin day creme:  Denne dagcreme er anbefalet til daglig pleje af hud plaget af misfarvninger eller ujævn tone og til hud som pga. sol, p-piller, graviditet, æstetiske operationer eller kosmetiske behandlinger er i fare for at udvikle hyperpigmentering. Denne yderst effektive creme giver huden en meget stærk beskyttelse mod UVA- og UVB-stråling.

Dagcremen lysner effektivt eksisterende misfarvninger og forhindrer dannelsen af nye pigmentpletter. Tilsætning af bioaktivt C-vitamin fungerer som en stærk antioxidant, der er med til at forsinke hudens aldring. Produktet virker samtidig på tre niveauer:

  • Gradvist reduceres ophobningen af det mørke hudpigment melanin
  • Hæmmer enzymer der er involveret i produktionen af melanin
  • Blokerer transporten af melanin til hudens yderste lag, epidermis.

Albucin intensive skin lightening creme: Denne specielle natcreme er anbefalet til daglig pleje af hud plaget af misfarvninger eller ujævn tone samt til hud som pga. sol, p-piller, graviditet, æstetiske operationer eller kosmetiske behandlinger er i fare for at udvikle hyperpigmentering.

Denne unikke creme kombinerer Triple Whitening Complex med den gavnlige virkning af enzymet papain, som forhindrer udviklingen af pigmentpletter, og som eksfolierer og lysner de eksisterende misfarvninger. Papain øger depigmentering ved at stimulere eksfoliering af hudens ydre lag og ved at fremme dybere indtrængen af C-vitamin, som bidrager til lysningen af pigmentpletter og som samtidig har en anti-age virkning.

HØJ TOLERANCE OG EFFEKTIVITET
KLINISK OG DERMATOLOGISK TESTET

Yderligere information

Vægt 100 g

Du kunne også være interesseret i...