Lirene -Solbeskyttende ansigtsemulsion med aloe vera SPF 50- 50 ml

99,00 kr.

En vandtæt formel baseret på aloe vera beriget med gyldent algeekstrakt giver en bredspektret beskyttelse mod sollys. Dens konsistens er særlig let og delikat, så huden kan trække vejret uhæmmet og udgør en perfekt makeupbase. Emulsionen indeholder et system af stabile filtre, der giver beskyttelse mod UVA- og UVB-stråling samt HEV-lys og IR.

Beskrivelse

Lirene – solbeskyttende ansigtsemulsion med aloe vera SPF 50 :

  1. BESKYTTELSE MOD UVA+UVB-STRÅLING

UVA- og UVB-stråling, der trænger dybt ind i huden, forstyrrer den naturlige produktion af melanin og ødelægger kollagenfibre, som et resultat af, at rynker, pletter, misfarvninger og udvidede kapillærer opstår på huden. Systemet af fotostabile filtre indeholdt i emulsionen giver beskyttelse på flere niveauer mod skadelig UVA- og UVB-stråling.

  1. HEV STRÅLEBESKYTTELSE

HEV-stråling er violet-blåt lys, der udsendes af solen, men også af digitale enheder som telefoner, computere. HEV-stråling forkorter fibroblasternes levetid og forårsager dermed for tidlig ældning af celler. Lirene emulsion, takket være bredbånds UV-filtre, beskytter mod dens negative virkninger.

  1. REDUCER EFFEKTERNE AF INFRARØD (IR) STRÅLING

Virkningerne af IR-stråling er forbundet med permanent celleskade og dannelse af rynker som følge af fotoældning. Den unikke IR Complex-komponent styrker hydrolipidbarrieren, beroliger og beskytter cellernes DNA. Ved at dæmpe aktiviteten af ​​stoffer, der ødelægger hudens støttefibre, hjælper det med at eliminere de negative effekter af IR-stråling.

  • Den vandafvisende formel baseret på aloe vera-vand beriget med gyldent algeekstrakt giver bredbåndsbeskyttelse mod solskoldning. Dens konsistens er usædvanlig let og delikat, lader huden ånde frit og er perfekt til make-up.
  • Lirene – solbeskyttende ansigtsemulsion med aloe vera SPF 50 indeholder et system af stabile filtre, der giver beskyttelse mod UVA- og UVB-stråling samt HEV og IR.
  • Produktet kan bruges efter professionelle kosmetiske behandlinger, f.eks.: kavitationspeeling, nålefri mesoterapi, peeling med AHA-syrer 30%.
  • Til alle hudtyper.

Anvendelse:

For at opnå det ønskede beskyttelsesniveau angivet på solcremen, bør solcremeprodukter påføres i en mængde på 2 mg/cm2, hvilket svarer til 6 teskefulde emulsion (ca. 36 gram) på kroppen af ​​en gennemsnitlig voksen. Påføring af mindre solcreme fører til en reduktion af beskyttelsen. For at bevare beskyttelsen skal du påføre igen hver 2. time efter håndklæde, svømning eller sved.

BEMÆRK:

Overdreven udsættelse for solen kan være en alvorlig sundhedsfare. Undgå overeksponering eller beskyt din hud med høje filtre, når solen er på sit stærkeste. Solbeskyttelsesprodukter giver ikke 100 % beskyttelse.

Yderligere information

Vægt 50 g

Du kunne også være interesseret i...